Ordinador

Whitethorn Games i Humble Bundle col·laboren per oferir jocs inclusius i accessibles

Whitethorn Games, un desenvolupador de jocs conegut pel seu compromís amb la inclusió i l’accessibilitat, s’ha unit amb Humble Bundle per crear una col·lecció única de jocs relaxants. La col·laboració té com a objectiu oferir als jugadors una àmplia varietat de títols alhora que dona suport a una causa benèfica. El paquet de jocs «Easy-Going», que inclou exclusivament títols de PC de la col·lecció de Whitethorn Games, està disponible amb un valor de contingut superior als 180 euros.

Un dels objectius principals del paquet de jocs és proporcionar una experiència de joc inclusiva als jugadors. La selecció de títols ofereix alguna cosa per a tothom, independentment de les seves preferències o nivells de destresa en els jocs. El paquet inclou una àmplia gamma de jocs dissenyats per ser divertits i accessibles, fomentant un entorn de joc relaxat i sense estrès.

El que fa aquesta col·laboració encara més important, és que els ingressos obtinguts aniran destinats a ajudar The Trevor Project, una organització benèfica coneguda per proporcionar assistència i recursos als joves de la comunitat LGBTQ+. Amb el suport dels jugadors de tot el món, el paquet ja ha aconseguit recaptar més de 20.000 euros per a la fundació, amb la possibilitat de realitzar més contribucions fins a la fi de la disponibilitat del paquet, el 19 de maig.

El paquet de jocs «Easy-Going» de Whitethorn Games inclou:

 1. Wytchwood
 2. APICO
 3. The Forest Cathedral
 4. Lake
 5. RE:CALL
 6. Aground
 7. Calico
 8. Princess Farmer
 9. Evan’s Remains
 10. Teacup
 11. Beasts of Maravilla Island
 12. StarCrossed

Com els altres paquets de Humble Bundle, tothom és lliure de pagar el que vulgui. Depenent dels diners aportats, es podran reclamar més o menys videojocs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.