Ordinador PlayStation Xbox

Warlander arriba avui a PlayStation 5, Xbox Series i PC

Toylogic i PLAION han anunciat el llançament oficial de Warlander, un joc gratuït, multijugador en línia, en tercera persona. A partir d’avui, els jugadors poden unir-se a la batalla a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC, amb la funcionalitat de joc creuat entre plataformes.

Warlander presenta un nou gènere en els jocs competitius, combinant elements de jocs d’acció, trets i estratègia. En aquesta experiència, fins a 100 jugadors es divideixen en cinc exèrcits, cada un lluitant per la victòria demolint els castells dels seus oponents. El joc ofereix tres classes distintes perquè els jugadors triïn: el poderós guerrer, el temible mag o el resistent clergue. Aquestes classes permeten als jugadors adaptar el seu estil de joc a les seves preferències.

Yoichi Take, director de joc i president de Toylogic, ha expressat el seu entusiasme pel llançament del joc i la bona rebuda que ha tingut a PC. “Warlander es va llançar a PC amb una resposta meravellosa tant dels fans com de nous soldats. Els comentaris i el suport que hem rebut han superat les nostres expectatives, i estem encantats d’arribar ara als jugadors de PlayStation 5 i Xbox Series X|S a través del joc entre plataformes. No importa a quina de les tres plataformes jugueu, formeu exèrcits amb els vostres amics i uneix-te a nosaltres en batalles de 100 jugadors”.

Per millorar encara més l’experiència de joc, la Temporada 1 del pla de contingut de Warlander començarà simultàniament a totes les plataformes. Aquesta temporada tan esperada introduirà una sèrie de noves incorporacions emocionants, com ara nous models d’armadures, armes, emblemes, títols i molt més. Els jugadors poden esperar actualitzacions periòdiques amb correccions de bugs i noves funcionalitats per garantir una experiència de joc dinàmica i atractiva.

Warlander està disponible gratuïtament ara mateix a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content