Ordinador PlayStation Xbox

Warlander arriba avui a PlayStation 5, Xbox Series i PC

Toylogic i PLAION han anunciat el llançament oficial de Warlander, un joc gratuït, multijugador en línia, en tercera persona. A partir d’avui, els jugadors poden unir-se a la batalla a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC, amb la funcionalitat de joc creuat entre plataformes.

Warlander presenta un nou gènere en els jocs competitius, combinant elements de jocs d’acció, trets i estratègia. En aquesta experiència, fins a 100 jugadors es divideixen en cinc exèrcits, cada un lluitant per la victòria demolint els castells dels seus oponents. El joc ofereix tres classes distintes perquè els jugadors triïn: el poderós guerrer, el temible mag o el resistent clergue. Aquestes classes permeten als jugadors adaptar el seu estil de joc a les seves preferències.

Yoichi Take, director de joc i president de Toylogic, ha expressat el seu entusiasme pel llançament del joc i la bona rebuda que ha tingut a PC. “Warlander es va llançar a PC amb una resposta meravellosa tant dels fans com de nous soldats. Els comentaris i el suport que hem rebut han superat les nostres expectatives, i estem encantats d’arribar ara als jugadors de PlayStation 5 i Xbox Series X|S a través del joc entre plataformes. No importa a quina de les tres plataformes jugueu, formeu exèrcits amb els vostres amics i uneix-te a nosaltres en batalles de 100 jugadors”.

Per millorar encara més l’experiència de joc, la Temporada 1 del pla de contingut de Warlander començarà simultàniament a totes les plataformes. Aquesta temporada tan esperada introduirà una sèrie de noves incorporacions emocionants, com ara nous models d’armadures, armes, emblemes, títols i molt més. Els jugadors poden esperar actualitzacions periòdiques amb correccions de bugs i noves funcionalitats per garantir una experiència de joc dinàmica i atractiva.

Warlander està disponible gratuïtament ara mateix a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i Steam.

https://www.youtube.com/watch?v=VZVM4dOaZQE

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.