Mòbil Ordinador

Anunciat Abyss Survivor, un joc de rol per a navegadors

R2Games ha anunciat el llançament del seu últim joc, Abyss Survivor, un joc de rol amb una trama i estil artístic únic. El joc porta els jugadors en un viatge a través d’una zona salvatge plena d’horrors fantàstics, on han d’explorar el món, millorar el seu equip, enfrontar-se en batalles jugador contra jugador (PvP), conquerir reptes de torres, lluitar en combat d’equip i molt més.

Segons R2Games, Abyss Survivor és únic en diversos aspectes. En primer lloc, el joc presenta una trama que narra la història d’un regne pacífic que va ser pertorbat per una gran ruptura. Es va obrir una porta al buit, fracturant la terra i alliberant un ésser fixat només en la invasió i el terror. Els jugadors han d’unir-se contra el mal i tancar la porta utilitzant el poder del Cristall Escarlata.

L’estil artístic del joc és també distintiu, inspirant-se en Dungeons & Dragons, anime i versions fosques de contes de fades. Les criatures que els jugadors troben a Abyss Survivor són creatives, encantadores i apassionants, amb construccions mecàniques que s’amaguen sota els cranis gegants de rèptils voladors colossals, i muntures amb banyes verdes brillants que porten els jugadors a través de terres congelades.

Pel que fa a la jugabilitat, Abyss Survivor és un joc basat en l’exploració que ofereix, entre altres coses, descobrir secrets, lluitar contra altres jugadors en PvP i participar en batalles contra caps. Els jugadors també poden acumular monstres amistosos, sintetitzar artefactes i enfrontar-se a reptes diferenciats entre dia i nit.

La preinscripció per a Abyss Survivor està oberta actualment i el joc està previst que s’estreni el 8 de maig.