Ordinador PlayStation

Tchia celebra el milió de jugadors anunciant una versió en fisic

Tchia, l’aventura insular de món obert desenvolupada per Awaceb i publicada per Kepler Interactive, ha aconseguit superar el milió de jugadors, sis setmanes després del seu llançament. El joc també ha obtingut un gran èxit en la crítica de les consoles PlayStation i PC. Per celebrar aquesta fita, Awaceb ha publicat un nou tràiler on recull tots els elogis rebuts i ha anunciat l’obertura de reserves d’una nova versió física de Tchia per a PS4 i PS5 que arribarà el pròxim 18 de juliol.

L’edició física, distribuïda en col·laboració amb Maximum Games, inclou un paquet de cosmètics inspirats en la família de jocs de Kepler Interactive. Els jugadors podran personalitzar la seva experiència amb objectes i aspectes basats en títols de Kepler, com ara Sifu, Scorn, Flintlock: The Siege of Dawn i Cat Quest.

Tchia és una aventura on els jugadors encarnen a Tchia, una jove aventurera que busca salvar al seu pare del tirànic governant de l’arxipèlag, Meavora. En el seu camí, Tchia haurà d’enfrontar-se a un exèrcit d’esbirros, els Maano, i utilitzar eines místiques com el salt de l’ànima i un ukulele màgic per derrotar-los. L’aventura es desenvolupa en un món inspirat en la petita nació insular de Nova Caledònia, amb paisatges i biomes únics i una singular cultura de les persones que la criden llar.

Tchia ja està disponible per a PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través d’Epic Games Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.