Ordinador

United 1944 donarà el tret de sortida a la beta el 19 de maig

United 1944 donarà el tret de sortida a la beta el 19 de maig

Novarama ha anunciat que el seu nou joc multijugador, United 1944, llançarà la seva primera Beta tancada a Steam el cap de setmana del 19 al 21 de maig. La fase de Beta tancada només estarà disponible durant quatre hores al dia, donant als jugadors l’oportunitat d’experimentar el joc abans del seu llançament comercial complet a PC més endavant aquest any.

United 1944 combina trets i estratègia, permetent als jugadors formar equip en partides de conquesta de base 16v16 als teatres de la Segona Guerra Mundial al Nord d’Àfrica. La primera beta se centrarà en el mode emocionant Domination, on els jugadors hauran de buscar recursos, crear armes, trobar documents d’intel·ligència enemics i destruir totes les bases enemigues.

Els jugadors poden sol·licitar l’accés a la beta a la pàgina de Steam de United 1944, però és important destacar que això no garanteix l’accés, ja que els jugadors seran seleccionats aleatòriament. No obstant això, hi haurà més proves beta en els mesos vinents, així que els jugadors tindran altres oportunitats per jugar.

Descripció del joc

A United 1944, els jugadors poden lluitar com a soldats i civils per a defensar-se, i Domination requereix més que ser un bon tirador. Els jugadors hauran de treballar junts per buscar subministraments, fortificar la seva base, i crear el seu arsenal per guanyar la batalla final. Sense classes predeterminades, els jugadors hauran d’adaptar el seu estil de joc a les necessitats del seu equip a través d’un arbre de habilitats obert durant cada partida.

United 1944 també presenta un cicle dia/nit dinàmic, ciutats densos on cada edifici és transitable i ofereix línies de visió úniques, i 18 armes que van des de rifles improvisats i escopetes casolanes fins a clàssics com el M1 Garand, MP40, Kar98k i moltes altres armes de l’època.

United 1944 té com a objectiu oferir la visió més immersiva de les batalles de la Segona Guerra Mundial fins ara, fomentant als jugadors a utilitzar la totalitat dels mapes devastats per la guerra per obtenir una avantatge estratègica. Amb una travessa hàbil de terrats i túnels i l’ús intel·ligent de la llum del dia, els jugadors poden aconseguir l’avantatge i superar els seus oponents.

Per unir-se a la Beta Tancada, els jugadors poden unir-se al Discord del joc.

https://www.youtube.com/watch?v=iMAWxZglgOc

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.