Xbox

EON Gaming presenta l’adaptador XBHD

EON Gaming, creadors dels adaptadors GCHD MK-II i Super 64, han anunciat recentment el seu últim producte: l’adaptador XBHD per a la Xbox original. Aquest adaptador, que es llançarà el dimarts 20 de juny de 2023, té com a objectiu desbloquejar el potencial de la Xbox original per als jugadors de tot el món. Amb un preu de 189,99 dòlars, l’adaptador XBHD estarà disponible per a la compra a través de diversos canals, incloent-hi Amazon.

La Xbox original, llançada el 2001, va marcar l’inici d’una època inoblidable en la indústria dels videojocs. Microsoft va entrar en el mercat de les consoles, competint amb els gegants de la indústria com Sony i Nintendo durant la sisena generació de consoles. Amb una potència de processament millorada, emmagatzematge intern, connectivitat LAN incorporada i una àmplia gamma de títols exclusius com l’icònic Halo: Combat Evolved, la Xbox va evolucionar ràpidament de ser una marca desconeguda a convertir-se en un referent de la indústria, venent més de 24 milions d’unitats a tot el món.

L’adaptador XBHD de EON Gaming rendeix homenatge a aquests estimats títols, oferint una àmplia gamma de característiques i millor qualitat de vídeo. L’adaptador compta amb dos ports de vídeo HD, que permeten partides sense necessitat de maquinari o alimentació addicional. A més, l’adaptador XBHD facilita la recreació d’experiències de partides en xarxa local mitjançant la incorporació de tres connectors RJ45 Ethernet.

Els jugadors ara poden experimentar la Xbox original amb imatges nítides, amb suport per a resolucions de 480i, 480p, 720p i fins i tot 1080i. A més, l’adaptador XBHD ofereix flexibilitat amb el seu port MiniTOSlink de 3,5 mm, que proporciona àudio clar a través d’auriculars, sistemes d’altaveus i fins i tot targetes de captura per a streaming.

Característiques principals de l’adaptador XBHD:

  • Imatges HD reproduïdes sense retards
  • Sortida de vídeo dual HD neta i sense sorolls
  • Tres ports Ethernet per a un suport en xarxa local fins a quatre consoles
  • Sortida d’àudio MiniToslink
  • Sense necessitat de cables d’alimentació addicionals o maquinari

Finalment, el llançament mundial de l’adaptador XBHD està programat per al dimarts 20 de juny de 2023 i es vendrà per 189,99 dòlars EUA. Els clients interessats poden adquirir l’adaptador a través del lloc web oficial d’EON Gaming, amb opcions d’enviament a tot el món.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.