Ordinador PlayStation Xbox

Fairyship Games anuncia Testament: The Order of High Human

Fairyship Games anuncia Testament: The Order of High Human

Fairyship Games ha revelat recentment el seu últim projecte, Testament: The Order of High Human. Aquest RPG d’acció i aventures es desenvolupa en un món de fantasia postapocalíptic i promet oferir una experiència de joc immersiva.

Testament: The Order of High Human està en desenvolupament per a les plataformes de PC, Xbox i PlayStation. El joc ofereix als jugadors una aventura original en primera persona basada en la història, que combina harmoniosament elements de RPG i Metroidvania. El protagonista, Aran, assumeix el paper del rei dels «High humans» a la terra de Tessara, on actua com a guardià del regne. No obstant això, el mateix germà d’Aran, Arva, el traeix, l’elimina dels seus poders i llança el món a la foscor, infestat de criatures amenaçadores.

Els jugadors s’embarcaran en una missió per recuperar els poders d’Aran, enfrontar-se al seu traïdor germà i restaurar Tessara a la seva antiga glòria. Durant el viatge, els jugadors tindran l’oportunitat de millorar l’espasa, l’arc i les habilitats màgiques, per desenvolupar el seu propi estil de combat únic per fer front als reptes que els esperen.

Moe Naderi, cocreador i cofundador de l’estudi, descriu Testament: The Order of High Human com un homenatge a diversos jocs i gèneres, incorporant de manera brillant els millors elements de nombrosos jocs d’aventures de l’última dècada. Naderi explica: “Si prens God of War de 2018, hi afegeixes una mica d’Elder Scrolls i una dosi de Dark Souls, tot jugat en primera persona, llavors tindràs el món de Testament resumit”.

Així doncs, el desenvolupament ha estat una tasca apassionant per a un petit equip de 30 persones dedicades a Fairyship Games. Tanmateix, encara no s’han anunciat les dates de llançament del joc per a PC i consoles, deixant els fans impacients i expectants de futures actualitzacions i anuncis de l’estudi.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.