Ordinador PlayStation Xbox

Fairyship Games anuncia Testament: The Order of High Human

Fairyship Games ha revelat recentment el seu últim projecte, Testament: The Order of High Human. Aquest RPG d’acció i aventures es desenvolupa en un món de fantasia postapocalíptic i promet oferir una experiència de joc immersiva.

Testament: The Order of High Human està en desenvolupament per a les plataformes de PC, Xbox i PlayStation. El joc ofereix als jugadors una aventura original en primera persona basada en la història, que combina harmoniosament elements de RPG i Metroidvania. El protagonista, Aran, assumeix el paper del rei dels «High humans» a la terra de Tessara, on actua com a guardià del regne. No obstant això, el mateix germà d’Aran, Arva, el traeix, l’elimina dels seus poders i llança el món a la foscor, infestat de criatures amenaçadores.

Els jugadors s’embarcaran en una missió per recuperar els poders d’Aran, enfrontar-se al seu traïdor germà i restaurar Tessara a la seva antiga glòria. Durant el viatge, els jugadors tindran l’oportunitat de millorar l’espasa, l’arc i les habilitats màgiques, per desenvolupar el seu propi estil de combat únic per fer front als reptes que els esperen.

Moe Naderi, cocreador i cofundador de l’estudi, descriu Testament: The Order of High Human com un homenatge a diversos jocs i gèneres, incorporant de manera brillant els millors elements de nombrosos jocs d’aventures de l’última dècada. Naderi explica: “Si prens God of War de 2018, hi afegeixes una mica d’Elder Scrolls i una dosi de Dark Souls, tot jugat en primera persona, llavors tindràs el món de Testament resumit”.

Així doncs, el desenvolupament ha estat una tasca apassionant per a un petit equip de 30 persones dedicades a Fairyship Games. Tanmateix, encara no s’han anunciat les dates de llançament del joc per a PC i consoles, deixant els fans impacients i expectants de futures actualitzacions i anuncis de l’estudi.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content