Nintendo

Puzzle Bobble Everybubble! ja disponible en format físic per a Nintendo Switch

El clàssic joc de Puzzle Bobble torna amb una emocionant i explosiva aventura en la seva nova entrega, Puzzle Bobble Everybubble!. Per primera vegada a la sèrie, fins a quatre jugadors poden unir-se en cooperatiu per ajudar a Miniroon a solucionar el seu error de bombolles a les Illes Arc de Sant Martí.

En aquesta darrera entrega, els jugadors s’enfrontaran a desafiaments plens de diversió, on hauran d’eliminar les bombolles utilitzant una varietat d’objectes i enginys, o simplement amb la seva habilitat. El joc promet ser simple, relaxant i agradable per a totes les edats, convertint-se en una opció ideal per a gaudir en família.

Els usuaris de Nintendo Switch poden adquirir el joc en format físic des d’ara mateix, i submergir-se en aquesta nova aventura plena de bombolles i diversió. El joc ofereix una gran rejugabilitat i la possibilitat de gaudir de partides emocionants tant en el mode història com en el mode multijugador en línia, amb partides personalitzades o enfrontant-se a jugadors de tot el món.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content