Nintendo

Puzzle Bobble Everybubble! ja disponible en format físic per a Nintendo Switch

Puzzle Bobble Everybubble! ja disponible en format físic per a Nintendo Switch

El clàssic joc de Puzzle Bobble torna amb una emocionant i explosiva aventura en la seva nova entrega, Puzzle Bobble Everybubble!. Per primera vegada a la sèrie, fins a quatre jugadors poden unir-se en cooperatiu per ajudar a Miniroon a solucionar el seu error de bombolles a les Illes Arc de Sant Martí.

En aquesta darrera entrega, els jugadors s’enfrontaran a desafiaments plens de diversió, on hauran d’eliminar les bombolles utilitzant una varietat d’objectes i enginys, o simplement amb la seva habilitat. El joc promet ser simple, relaxant i agradable per a totes les edats, convertint-se en una opció ideal per a gaudir en família.

Els usuaris de Nintendo Switch poden adquirir el joc en format físic des d’ara mateix, i submergir-se en aquesta nova aventura plena de bombolles i diversió. El joc ofereix una gran rejugabilitat i la possibilitat de gaudir de partides emocionants tant en el mode història com en el mode multijugador en línia, amb partides personalitzades o enfrontant-se a jugadors de tot el món.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.