Ordinador

Dos jocs nous en català arriben a Steam: After Us i Bread & Fred

Avui és un gran dia per als jugadors catalans, ja que dos esperats tols en català han arribat a la plataforma Steam. After Us, desenvolupat per Piccolo i distribuït per Private Division, i Bread & Fred, creat per SandCastles Studio i publicat per Apogee Entertainment, estan disponibles per a la compra i descàrrega.

A After Us, haurem de controlar a la Gaia, l’esperit de la vida, i desplaçar-nos pels entorns de plataformes d’un món abstracte per salvar les ànimes dels animals extints. Reviu aquestes criatures després de conèixer el seu destí final. Sobreviu a enfrontaments amb els perillosos Devoradors que vaguen per la terra a la recerca de la poca vida que queda.

D’altra banda, Bread & Fred és un joc de plataformes en 2D amb un estil artístic encantador i una banda sonora encisadora. Els jugadors, que han de controlar uns pingüins, hauran de cooperar per poder saltar i escalar fins a dalt de tot de la muntanya. Aquests adorables pingüins patiran un viatge tediós i desesperant que els exigirà precisió a cada salt, i cada vegada que caiguin estaran un pas més lluny de l’objectiu, però un pas més a prop de dominar la jugabilitat.

No dubteu a deixar els vostres comentaris sobre aquests dos jocs nous en català i compartir les vostres experiències amb la comunitat. Estem ansiosos per escoltar les vostres opinions i continuar informant-vos sobre les últimes novetats del món dels videojocs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content