Ordinador

Dos jocs nous en català arriben a Steam: After Us i Bread & Fred

Avui és un gran dia per als jugadors catalans, ja que dos esperats tols en català han arribat a la plataforma Steam. After Us, desenvolupat per Piccolo i distribuït per Private Division, i Bread & Fred, creat per SandCastles Studio i publicat per Apogee Entertainment, estan disponibles per a la compra i descàrrega.

A After Us, haurem de controlar a la Gaia, l’esperit de la vida, i desplaçar-nos pels entorns de plataformes d’un món abstracte per salvar les ànimes dels animals extints. Reviu aquestes criatures després de conèixer el seu destí final. Sobreviu a enfrontaments amb els perillosos Devoradors que vaguen per la terra a la recerca de la poca vida que queda.

D’altra banda, Bread & Fred és un joc de plataformes en 2D amb un estil artístic encantador i una banda sonora encisadora. Els jugadors, que han de controlar uns pingüins, hauran de cooperar per poder saltar i escalar fins a dalt de tot de la muntanya. Aquests adorables pingüins patiran un viatge tediós i desesperant que els exigirà precisió a cada salt, i cada vegada que caiguin estaran un pas més lluny de l’objectiu, però un pas més a prop de dominar la jugabilitat.

No dubteu a deixar els vostres comentaris sobre aquests dos jocs nous en català i compartir les vostres experiències amb la comunitat. Estem ansiosos per escoltar les vostres opinions i continuar informant-vos sobre les últimes novetats del món dels videojocs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.