Ordinador PlayStation Xbox

L’aventura postapocalíptica Miasma Chronicles, ja disponible a PC i consoles

Miasma Chronicles, el joc d’aventura tàctic postapocalíptic desenvolupat per The Bearded Ladies i publicat per 505 Games, ha estat llançat oficialment avui. Disponible a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de Steam i l’Epic Games Store, aquest joc ofereix als jugadors una experiència ambientada en un món devastat per la substància destructiva coneguda com a Miasma.

A Miasma Chronicles, els jugadors són presentats al protagonista, Elvis, un jove procedent de la ciutat minera de Sedentary. Elvis descobreix un guant misteriós que li concedeix el poder de controlar el Miasma, la mateixa substància que ha arrasat el planeta. Juntament amb el seu company robot, Diggs, Elvis s’embarca en un viatge per descobrir els secrets que envolten el Miasma i potencialment salvar el que queda de la humanitat.

El joc ofereix combat tàctic per torns, permetent als jugadors participar estratègicament en batalles amb un equip divers d’herois humans i robots. Utilitzant l’esperit d’equip, aprofitant els factors ambientals i aprofitant el poder del guant únic d’Elvis, els jugadors poden guanyar avantatge en els encontres. Així doncs, a mesura que els jugadors avancen, tenen l’oportunitat de fer créixer els membres del seu grup, millorar les armes i desbloquejar noves habilitats, millorant les seves possibilitats de supervivència en els paisatges desolats de la Nova Amèrica.

Finalment, destaquem que una versió en format físic per a consoles serà llançada el 9 de juny de 2023 a Europa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.