Nintendo PlayStation

Dead Cells: Return to Castlevania arribarà en format físic a Nintendo Switch i PlayStation

Merge Games i Motion Twin han anunciat el llançament de la nova edició física de Dead Cells: Return to Castlevania per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5 a partir de l’11 d’agost. Aquesta edició, que arribarà de la mà de Tesura Games, inclourà el joc base original juntament amb tots els DLC i millores fins a la data.

Dead Cells: Return to Castlevania combina el aclamat clàssic d’acció gòtica de KONAMI amb el guardonat roguelite, creant una nova aventura d’acció en 2D amb un món inoblidable i personatges icònics de Castlevania.

L’edició física inclourà el joc base original Dead Cells juntament amb tots els seus DLC, com ara Rise of the Giant, The Bad Seed, Fatal Falls, The Queen and the Sea i més de 34 actualitzacions gratuïtes. A més, Dead Cells: Return to Castlevania presentarà una nova història i dos nous biomes.

En aquesta nova entrega, els jugadors s’endinsaran en un sinistre castell a través d’una porta misteriosa i ajudaran un guerrer impostor anomenat Richter a derrotar el gran mal que amenaça el món. Amb 14 armes úniques, com ara l’icònic llamp Mata Vampirs, els jugadors hauran de enfrontar-se a enemics sobrenaturals i desbloquejar 20 aparences que els permetran jugar com a personatges de Castlevania, com ara Alucard, Richter Belmont, Simon Belmont, Maria Renard, Trevor Belmont, Sypha Belnades i fins i tot el mateix Dràcula.

La reserva de Dead Cells: Return to Castlevania ja està disponible en les edicions Normal i Signature per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5. A més, l’edició Normal inclou una coberta reversible amb art retro en homenatge a les èpoques de NES i PlayStation.

L’Edició Signature inclou:

 • Joc complet amb tots els DLCs
 • Portada Retro reversible
 • Set de pins
 • Llibre d’Art
 • Targeta Lenticular
 • CD amb la BSO
 • 5 Fotos Instantànies
 • Set de postals
 • Caixa Edició Signature
 • Faixa Exterior Signature

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

 1. Dead Cells supera els 10 milions d'unitats venudes - Nou Joc

  23/05/2023

  […] Dead Cells: Return to Castlevania arribarà en format físic a Nintendo Switch i PlayStation […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content