Nintendo PlayStation Xbox

After You desafia els jugadors amb puzles i exploració

After You desafia els jugadors amb puzles i exploració

Avui JanduSoft ha llançat un nou joc narratiu anomenat After You, oferint als jugadors una experiència de joc única i desafiadora. Desenvolupat pel barceloní K148 Game Studio, el joc es distingeix per la manca d’indicadors, tutorials i la capacitat de guardar el progrés en qualsevol moment. Els jugadors hauran de dedicar tota la seva atenció i fer servir paper i llapis per avançar en els puzles del joc.

Els jugadors assumeixen el paper d’Aron, un home que es desperta a la seva habitació i s’adona que està completament sol. Tant la seva família com els seus veïns han desaparegut misteriosament, deixant-lo embarcat en un viatge per buscar respostes. Dividit en tres capítols, el joc revela gradualment els secrets profunds i personals de les persones que alguna vegada van habitar aquestes terres.

La jugabilitat principal d’After You gira entorn de l’exploració, la lectura de notes i la deducció per resoldre els puzles integrats en la narrativa. Els desenvolupadors destaquen que aquests puzles no estan dissenyats per ser fàcils i que els jugadors hauran de confiar exclusivament en les seves pròpies habilitats sense cap assistència o guia.

El joc presumeix de tres localitzacions obertes perquè els jugadors explorin, proporcionant una sensació de llibertat i immersió dins del món del joc. Amb més de 10 puzles de dificultat diversa, els jugadors poden esperar enfrontar-se a una varietat de reptes al llarg de l’experiència de joc. A més, ofereix una història principal juntament amb diverses històries més petites, permetent als jugadors aprofundir en les vides i les històries dels personatges que troben.

“After You potser no ofereix comoditats tradicionals dels jocs com tutorials i opcions de guardar, però proporciona una experiència refrescant i immersiva per als jugadors que gaudeixen d’un joc narratiu més desafiant”, afirmen els desenvolupadors. “Creiem que, en treure aquests elements, els jugadors estaran compel·lits a involucrar-se més profundament en la història i els puzles, conduint en última instància a una experiència més gratificant”.

El joc ja es troba disponible a PlayStation 4PlayStation 5Xbox One | Xbox Seriesi Nintendo Switch per 6,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.