Nintendo PlayStation Xbox

After You desafia els jugadors amb puzles i exploració

Avui JanduSoft ha llançat un nou joc narratiu anomenat After You, oferint als jugadors una experiència de joc única i desafiadora. Desenvolupat pel barceloní K148 Game Studio, el joc es distingeix per la manca d’indicadors, tutorials i la capacitat de guardar el progrés en qualsevol moment. Els jugadors hauran de dedicar tota la seva atenció i fer servir paper i llapis per avançar en els puzles del joc.

Els jugadors assumeixen el paper d’Aron, un home que es desperta a la seva habitació i s’adona que està completament sol. Tant la seva família com els seus veïns han desaparegut misteriosament, deixant-lo embarcat en un viatge per buscar respostes. Dividit en tres capítols, el joc revela gradualment els secrets profunds i personals de les persones que alguna vegada van habitar aquestes terres.

La jugabilitat principal d’After You gira entorn de l’exploració, la lectura de notes i la deducció per resoldre els puzles integrats en la narrativa. Els desenvolupadors destaquen que aquests puzles no estan dissenyats per ser fàcils i que els jugadors hauran de confiar exclusivament en les seves pròpies habilitats sense cap assistència o guia.

El joc presumeix de tres localitzacions obertes perquè els jugadors explorin, proporcionant una sensació de llibertat i immersió dins del món del joc. Amb més de 10 puzles de dificultat diversa, els jugadors poden esperar enfrontar-se a una varietat de reptes al llarg de l’experiència de joc. A més, ofereix una història principal juntament amb diverses històries més petites, permetent als jugadors aprofundir en les vides i les històries dels personatges que troben.

“After You potser no ofereix comoditats tradicionals dels jocs com tutorials i opcions de guardar, però proporciona una experiència refrescant i immersiva per als jugadors que gaudeixen d’un joc narratiu més desafiant”, afirmen els desenvolupadors. “Creiem que, en treure aquests elements, els jugadors estaran compel·lits a involucrar-se més profundament en la història i els puzles, conduint en última instància a una experiència més gratificant”.

El joc ja es troba disponible a PlayStation 4PlayStation 5Xbox One | Xbox Seriesi Nintendo Switch per 6,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content