Ordinador

Tate Multimedia i SideRift llancen Voodolls

Tate Multimedia, en col·laboració amb l’estudi independent francès SideRift, ha anunciat el llançament de Voodolls, un joc cooperatiu de defensa de torres. Disponible a PC a través de Steam, Epic Games Store i GOG, es pot adquirir per 14,99 euros, amb un descompte del 20% durant el seu període de llançament.

A Voodolls, els jugadors assumeixen el paper d’un dels quatre Voodolls únics: Corruption, Despair, Illusion o Lunacy. La seva missió és protegir els reals de l’existència, que engloben tant la llum com la foscor, de les forces demoníaques. Reuneix un equip i dissenya estratègies elaborades utilitzant trampes mortals i tòtems per frenar les onades d’enemics de l’infern.

El joc ofereix una experiència de joc cooperatiu en línia, permetent als jugadors unir-se amb amics en batalles intenses contra les forces del mal. Amb 12 etapes de planetoides, Voodolls ofereix tres modes de dificultat i un mode de Desafiament infinit, desafiant els jugadors a resistir les onades d’enemics implacables.

La col·laboració és fonamental a Voodolls, ja que els jugadors han de treballar junts per defensar l’enigmàtic Puppet Master, qui els ha ofert l’oportunitat d’escapar de l’infern transformant la seva essència en Voodolls. Cada titella té habilitats úniques que, quan es combinen de manera eficaç, obren el camí cap a la victòria.

Les característiques principals de Voodolls inclouen la integració perfecta de l’acció, l’exploració i la mecànica estratègica de defensa de torres. Els jugadors poden esperar planetes rodons estilitzats i distintius, cadascun representant una de les quatre estacions. Amb un equip de quatre personatges, cadascun armat amb les seves pròpies habilitats, armes i tàctiques de batalla, els jugadors poden optar per embarcar-se en la campanya junts en mode cooperatiu complet o enfrontar-se al desafiament sols en mode de joc individual.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.