Nintendo PlayStation Xbox

Agatha Christie torna a l’escena del crim en una versió moderna

Microids i Microids Studio Lyon han anunciat el llançament del videojoc Agatha Christie – Murder on the Orient Express, una adaptació renovada del clàssic de la famosa autora de misteri Agatha Christie.

Aquest nou joc, ambientat l’any 2023, donarà vida al conte clàssic d’una manera que sorprendrà fins i tot als fans més entregats. Amb elements totalment nous afegits a la història original, els jugadors experimentaran el misteri i el suspens com mai, redescobrint un dels casos més famosos d’Hercule Poirot.

Agatha Christie – Murder on the Orient Express estarà disponible en format físic per a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X al quart trimestre de 2023. L’encarregada de portar l’aventura al nostre territori és Meridiem Games.

Tota una aventura d’Hercule Poirot

A bord de l’Orient Express, el llegendari detectiu Hercule Poirot s’embarca en la missió de resoldre un assassinat que ha tingut lloc en el prestigiós tren. Rodejat d’un elenc d’intrigants personatges amb els seus propis secrets i motivacions, resoldre el misteri no serà fàcil. A través de nombrosos giravolts i sorpreses, els jugadors hauran d’utilitzar tota la seva astúcia i habilitats detectivesques per desemmascarar la veritat.

El joc és una adaptació fidel però ampliada de la història original, amb la incorporació d’un nou personatge anomenat Joanna Locke. Els jugadors podran sortir regularment de l’entorn del tren durant els flashbacks jugables amb Joanna. A més, tindran l’oportunitat d’encarnar a Hercule Poirot, endinsant-se en la seva ment per descobrir mapes mentals i fer deduccions, el que afegirà una capa extra de profunditat a la jugabilitat. Els nombrosos puzles i objectes repartits a cada capítol també desafiaran l’habilitat dels jugadors.

Agatha Christie – Murder on the Orient Express promet una aventura plena de girs inesperats que mantindran els jugadors enganxats fins al final. La història, coneguda per tenir un dels millors girs argumentals de la història de la literatura, es desenvolupa en un context modern l’any 2023, oferint una perspectiva completament nova per dirigir la investigació.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.