Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Bat Boy porta una aventura de 8 bits plena de nostàlgia

S’ha llançat un nou joc d’aventura i plataformes de 8 bits, Bat Boy, que ara està disponible en diverses plataformes com ara Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S. Els jugadors poden balancejar-se, desviar-se, girar i colpejar amb força enmig d’un combat inspirat en el beisbol.

A Bat Boy, els jugadors assumeixen el paper de Ryosuke, un estudiant de l’institut amb una identitat secreta com a Bat Boy. Juntament amb els seus amics esportistes, Ryosuke haurà de lluitar contra el malvat mag interdimensional Lord Vicious, que pretén organitzar sinistres esdeveniments esportius per al seu propi entreteniment. Quan Lord Vicious controla mentalment els membres de l’equip de Ryosuke, coneguts com a Proves de la Foscor, depèn de Bat Boy emprendre una perillosa missió per alliberar les seves ment s abans que caiguin víctimes de les proves. Durant el viatge, Bat Boy s’enfrontarà a aliats i enemics, que el portaran a una confrontació final amb Lord Vicious.

Característiques principals

El joc ofereix diverses característiques notables, incloent-hi un fons de pantalla de 8 bits ple de nostàlgia que evoca els sentiments dels amants dels videojocs clàssics. Els jugadors poden participar en combats basats en el beisbol, afegint variant a la jugabilitat. L’aventura de Bat Boy es desenvolupa en un món ple d’entorns únics, que culmina en enfrontaments amb aliats controlats mentalment. A mesura que Bat Boy avança, pot aprofitar els poders de cada aliat, alliberant-los del control de Lord Vicious.

L’experiència immersiva de Bat Boy es veu reforçada per la música chiptune de Evader Music, conegut per la seva feina a títols com Smelter i Super Sami Roll. El joc ofereix una àmplia varietat d’enemics, i caps desafiants. Els jugadors també poden descobrir secrets ocults, col·leccionables, música desbloquejable i molt més mentre exploren el món de Bat Boy.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.