Mòbil Ordinador Xbox

KartRider Rush+ celebra el seu tercer aniversari amb una nova temporada

KartRider Rush+, el joc de carreres desenvolupat per Nexon, augmenta l’emoció amb la seva última actualització de la temporada 19, convidant els jugadors a submergir-se en el vibrant Block World. Amb un contingut nou i emocionant, que inclou karts i personatges llegendaris, així com una sèrie d’esdeveniments de l’aniversari, KartRider Rush+ celebra el seu tercer aniversari amb estil.

Nova temporada

L’actualització temàtica de Block World introdueix una gran quantitat d’elements captivadors perquè els corredors puguin gaudir. Amb la introducció del kart llegendari «Zenith Interlock» i el darrer personatge llegendari, «Bazzi of Liberty», els jugadors tindran encara més opcions per triar. A més, les emocionants pistes «Furnance Frenzy (Block)» i «Ribbit Resort (Storybook)» segur que mantindran els corredors entretinguts durant tota la temporada.

Destacant l’actualització de la temporada 19 hi ha el kart de «Flare Ranger» i «Crystal Ranger», que simula una llum brillant i ofereix als corredors dues opcions d’aparença atractives. Els corredors podran explorar ambdues aparences al «Ranger Center» i triar la que millor s’adapti al seu estil de carreres.

El nou mode «Rally» afegeix una capa addicional d’emoció a KartRider Rush+. En aquest mode, els jugadors competeixen per completar parts designades de la pista en un temps limitat. Els aficionats a les curses que arribin al nivell més alt en el mode «Rally» seran recompensats amb objectes emocionants com el «Universal Coupon», «Batteries» i la desitjada «Red Rose Gothic Star Jewel».

Celebracions

Per celebrar el tercer aniversari de KartRider Rush+, Nexon ha preparat una sèrie d’esdeveniments especials perquè els jugadors hi participin. Com a mostra d’apreciació, els jugadors rebran un «Three-year special coupon» que contindrà objectes exclusius com el «Golden Gallant Knight», «Flying Engine» i «Sweet Tooth Naiad», un personatge dissenyat especialment per a les celebracions de l’aniversari. Els jugadors podran obtenir aquest cupó a partir del divendres 12 de maig i serà vàlid fins al divendres 26 de maig. A més, completar missions en curses classificades permetrà als corredors recollir una «Three-Year Coin» que es podrà intercanviar per l’anhelat “Zenith Interlock», «Heart Emoji Headgear» i més.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.