Sector

Tesura Games i AverMedia s’uneixen per oferir Inside Tesura

Tesura Games i AVerMedia s’han unit per presentar Inside Tesura, un nou format audiovisual que es transmetrà a Twitch de forma setmanal. El programa oferirà una àmplia varietat de contingut, com ara entrevistes, gameplays, unboxings, contingut exclusiu, sorteigs i molt més.

Inside Tesura començarà el dijous 18 de maig i es transmetrà cada dijous d’11:00 a 12:00 CEST al canal de Twitch de Tesura Games. Eduardo Plana, CEO de Tesura Games, es va mostrar molt agraït pel suport d’AVerMedia per crear aquest nou format, que busca ser nou i original per donar a conèixer a ambdues companyies. AVerMedia també va reconèixer la importància de l’aliança amb Tesura Games i va afirmar que la seva tecnologia ajudarà a l’èxit del projecte.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.