Ordinador PlayStation Xbox

Dues estrelles de Hollywood s’uneixen a Alone in the Dark

Alone in the Dark tindrà dos protagonistes, Emily Hartwood i Edward Carnby, que permetran als jugadors endinsar-se en la narrativa terrorífica des de diferents perspectives. Per portar aquests personatges icònics a la vida, Jodie Comer i David Harbour s’han associat amb els desenvolupadors, aportant les seves veus i habilitats interpretatives. El vídeo més recent sobre el joc destaca un extens gameplay, oferint un tast de l’acció dels dos personatges.

A més, Alone in the Dark està previst que es llanci el 25 d’octubre de 2023 per a PC, Xbox Series S/X i PlayStation 5, amb un preu de venda recomanat de 59,99 euros. Per ajudar els jugadors a prendre una decisió informada, ara es pot descarregar un pròleg jugable gratuït. Això permet als jugadors experimentar el joc de primera mà. Es pot descarregar a Steam, Xbox i PlayStation.

2 comentaris

 1. Hikusp

  29/05/2023

  Se sap si és un remake del joc original?

  • Nou Joc

   29/05/2023

   Correcte, és un remake de l’original 🙂

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content