Ordinador PlayStation Xbox

Dues estrelles de Hollywood s’uneixen a Alone in the Dark

Alone in the Dark tindrà dos protagonistes, Emily Hartwood i Edward Carnby, que permetran als jugadors endinsar-se en la narrativa terrorífica des de diferents perspectives. Per portar aquests personatges icònics a la vida, Jodie Comer i David Harbour s’han associat amb els desenvolupadors, aportant les seves veus i habilitats interpretatives. El vídeo més recent sobre el joc destaca un extens gameplay, oferint un tast de l’acció dels dos personatges.

A més, Alone in the Dark està previst que es llanci el 25 d’octubre de 2023 per a PC, Xbox Series S/X i PlayStation 5, amb un preu de venda recomanat de 59,99 euros. Per ajudar els jugadors a prendre una decisió informada, ara es pot descarregar un pròleg jugable gratuït. Això permet als jugadors experimentar el joc de primera mà. Es pot descarregar a Steam, Xbox i PlayStation.

2 comentaris

 1. Hikusp

  29/05/2023

  Se sap si és un remake del joc original?

  • Nou Joc

   29/05/2023

   Correcte, és un remake de l’original 🙂

Els comentaris estan tancats.