Mòbil Ordinador

La versió 1.1 de Honkai: Star Rail s’estrenarà el 7 de juny

La versió 1.1 de Honkai: Star Rail s’estrenarà el 7 de juny

HoYoverse ha anunciat que l’actualització 1.1, titulada «Galactic Roaming» per a Honkai: Star Rail estarà disponible el 7 de juny de 2023.

Honkai: Star Rail és un RPG de fantasia espacial que combina elements de fantasia, mites i llegendes amb una trama de ciència-ficció. Els jugadors poden explorar mons i cultures diverses dins del joc. L’actualització aporta nous personatges amb habilitats i habilitats úniques. Silver Wolf és un personatge de tipus Quantum capaç de debilitar els enemics i millorar les capacitats de combat dels aliats. Luocha, un personatge de tipus Imaginary, destaca en la curació i pot eliminar els beneficis dels enemics. Yukong, també un personatge de tipus Imaginary, especialitza a ajudar els companys.

L’actualització també inclou noves experiències de joc, com l’esdeveniment «Starhunt Game» i «Everwinter City Museum Ledger of Curiosities», que ofereixen recompenses i desvelen secrets. S’afegeixen proves addicionals i funcionalitats funcionals, com el xat d’amics i la localització automàtica dels enemics, per millorar l’experiència de joc.

Honkai: Star Rail 1.1 estarà disponible a PC, Epic Games Store, iOS i Android, i es troba en desenvolupament una versió per a PlayStation.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.