Mòbil Ordinador

La versió 1.1 de Honkai: Star Rail s’estrenarà el 7 de juny

HoYoverse ha anunciat que l’actualització 1.1, titulada «Galactic Roaming» per a Honkai: Star Rail estarà disponible el 7 de juny de 2023.

Honkai: Star Rail és un RPG de fantasia espacial que combina elements de fantasia, mites i llegendes amb una trama de ciència-ficció. Els jugadors poden explorar mons i cultures diverses dins del joc. L’actualització aporta nous personatges amb habilitats i habilitats úniques. Silver Wolf és un personatge de tipus Quantum capaç de debilitar els enemics i millorar les capacitats de combat dels aliats. Luocha, un personatge de tipus Imaginary, destaca en la curació i pot eliminar els beneficis dels enemics. Yukong, també un personatge de tipus Imaginary, especialitza a ajudar els companys.

L’actualització també inclou noves experiències de joc, com l’esdeveniment «Starhunt Game» i «Everwinter City Museum Ledger of Curiosities», que ofereixen recompenses i desvelen secrets. S’afegeixen proves addicionals i funcionalitats funcionals, com el xat d’amics i la localització automàtica dels enemics, per millorar l’experiència de joc.

Honkai: Star Rail 1.1 estarà disponible a PC, Epic Games Store, iOS i Android, i es troba en desenvolupament una versió per a PlayStation.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content