Ordinador Sector

Amazon Games Studios anuncia un MMO gratuït d’El Senyor dels Anells

Amazon Game Studios i Leyou Technologies han anunciat una col·laboració per desenvolupar un nou joc ambientat en el món de la Terra Mitjana de la trilogia d’El Senyor dels Anells. El joc té com a objectiu proporcionar als fans una experiència immersiva i l’oportunitat d’explorar l’immens univers de Tolkien.

La col·laboració entre Amazon Game Studios i Leyou implicarà el desenvolupament del joc per a PC i consoles, amb Amazon Game Studios encarregant-se del màrqueting i la publicació global, excepte a la Xina, on Leyou gestionarà el joc. La col·laboració combina la tecnologia de joc d’Amazon i desenvolupadors MMO experimentats amb l’expertesa de Leyou en el disseny de jocs de franc i serveis en directe.

Christoph Hartmann, vicepresident d’Amazon Game Studios, va expressar el seu compromís a oferir jocs de la més alta qualitat, tant originals com basats en franquícies reconegudes com El Senyor dels Anells. Va destacar la riquesa de la Terra Mitjana de Tolkien com una oportunitat enorme per a l’equip de desenvolupament de MMO. Amazon Game Studios està formant un equip directiu sòlid per a aquest projecte i està ampliant activament la seva plantilla per crear una experiència de joc excepcional.

Alex Xu, CEO de Leyou Technologies Holdings, va destacar la importància de col·laborar amb una empresa com Amazon, coneguda per la seva obsessió pel client, la tecnologia avançada i els equips talentosos. Creu que els recursos i l’expertesa combinats donaran com a resultat un joc captivador que els clients gaudiran durant anys.

Amb aquesta nova col·laboració, els fans d’El Senyor dels Anells podran esperar una nova experiència de joc que explora les profunditats de la Middle-earth de Tolkien, mentre que Amazon Game Studios continua ampliant la seva presència en la indústria dels videojocs.

2 comentaris

 1. Eudald

  15/05/2023

  Com penseu que serà? Estil Shadow of Mordor? Sent el Senyor dels Anells el prototipus de fantasia suposo que és inevitable que sigui un joc de rol en primera persona, no m’imagino un 4X.

  • Nou Joc

   15/05/2023

   L’equip encarregat de desenvolupar-lo serà en part el mateix que New World, tot i que han dit que volen oferir un joc diferent i més ambiciós, potser la base serà similar :)!

Els comentaris estan tancats.