Núvol PlayStation Xbox

Trackmania arriba a Xbox, PlayStation i Luna

Trackmania, el joc de curses que ha captivat els cors dels jugadors de tot el món des del seu llançament a PC el juliol del 2020, ara ha arribat consoles. Com s’ha anunciat avui, Trackmania està disponible gratuïtament a Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4 i PlayStation 5. A més, el joc també ha arribat al núvol mitjançant Luna, el servei de jocs al núvol d’Amazon.

Una de les funcionalitats més destacades de Trackmania és la seva experiència única de curses directes. Els jugadors poden escalar les classificacions en més de 1000 pistes, amb una nova pista introduïda cada dia. Amb suport per a joc i progrés creuat, els jugadors poden competir entre ells independentment de la plataforma que prefereixen, fent que la comunitat sigui més vibrant i competitiva que mai.

A més, Trackmania ofereix diversos modes de joc per adaptar-se a diferents preferències. Ara, els jugadors poden formar equip amb amics i participar en els modes de joc Royal i Ranked. Les competicions diàries proporcionen als jugadors reptes frescos, permetent-los mostrar les seves habilitats i guanyar pells, medalles i trofeus prestigiosos basats en els seus èxits.

Per aquells que busquen una experiència encara més emocionant, Trackmania ofereix circuits oficials d’esports juntament amb esdeveniments organitzats per la comunitat. Els entusiastes de les curses ara poden posar a prova la seva habilitat contra els millors i esforçar-se per la victòria en les grans fases.

La comunitat de Trackmania és coneguda per la seva creativitat, i el llançament als consoles ofereix encara més oportunitats als jugadors per expressar-se. Amb més de 2000 pells de cotxes compartides pels jugadors en els seus clubs de joc, les possibilitats de personalització són infinites. Els jugadors de consoles ara poden utilitzar un editor de pistes específicament dissenyat per a la seva plataforma, amb centenars de nous blocs dedicats al joc i l’estil. Aquesta extensa col·lecció de més de 3000 peces permet als jugadors desfermar la seva creativitat i construir pistes que siguin tan visualment impressionants com emocionants per a córrer-hi.

Per personalitzar encara més la seva experiència, els jugadors poden crear i personalitzar els seus propis clubs emprant col·leccions d’imatges inspirades en els populars jocs d’Ubisoft. Aquesta característica afegeix un toc de familiaritat i permet als jugadors exhibir les seves franquícies favorites dins del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.