Ordinador PlayStation Xbox

Layers of Fear estrena una demo a Steam

Bloober Team, en col·laboració amb Anshar Studios, ha anunciat el proper llançament de Layers of Fear, la nova incorporació a la seva aclamada franquícia d’horror. Amb data de llançament programada per al 15 de juny de 2023, aquesta esperada entrega estarà disponible per a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC a través de Steam i l’Epic Game Store.

Com a regal per als fans entusiasmats, Bloober Team ha presentat una nova demo de Layers of Fear a Steam. D’aquesta manera, permet als jugadors fer un tast del món macabre de The Writer, l’última protagonista del joc. Els jugadors podran explorar la seva narrativa, que serveix com a nexe d’unió entre les trames argumentals de les entregues anteriors. La demo estarà disponible fins al 22 de maig, oferint una visió inquietant dels horrors psicològics que s’apropen.

Layers of Fear continua la tradició dels seus predecessors, oferint una aventura inquietant i atmosfèrica que s’endinsa a les profunditats de la psique humana. Reconegut per la seva experiència en el gènere, Bloober Team es dedica a crear una experiència d’horror inoblidable. Amb la inclusió de la trama de The Writer, els jugadors podran esperar un viatge emocionant mentre desentrellen els secrets que uneixen l’univers de Layers of Fear.

A més de la demo, Bloober Team ha revelat la cinemàtica introductòria del joc. Amb la intenció de crear l’escenari per al terror que espera els jugadors, aquest avanç cinematogràfic promet una experiència immersiva plena de suspens i girades psicològiques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.