Ordinador

Darkest Dungeon II és llançat oficialment amb una oferta i novetats

Red Hook Studios ha llançat oficialment Darkest Dungeon II, la tan esperada continuació del seu aclamat joc, després de més de quatre anys de desenvolupament. El joc ara està disponible a Steam i a Epic Games Store per 39,99 euros.

Per celebrar el llançament, hi ha una oferta per temps limitat disponible a ambdues plataformes, que permet als jugadors comprar Darkest Dungeon i Darkest Dungeon II amb un descompte del 25%. Per aquells que van participar en l’accés anticipat a Epic Games Store, els arxius de guardat es migraran automàticament a Steam si els jugadors decideixen jugar-hi.

Canvis i novetats

Darkest Dungeon II ofereix una experiència de joc de 50 hores, i Red Hook Studios recomana als jugadors que reiniciïn el seu progrés per apreciar completament els canvis realitzats des de l’accés anticipat. Els cofundadors Chris Bourassa i Tyler Sigman van expressar el seu orgull pel treball de l’equip, afirmant que Darkest Dungeon II ofereix una “experiència nova, però familiar” tant per als jugadors nous com per als que ja han jugat.

La versió 1.0 de Darkest Dungeon II inclou una gran quantitat de contingut i característiques noves:

  • Cinc campanyes úniques amb els seus propis boscos espantosos i mecàniques.
  • Una selecció de 12 herois, incloent-hi el popular Flagellant, cada un amb una història interactiva de cinc parts que desbloqueja habilitats persistents.
  • Quatre regions importants per explorar, així com la Vall, el Canal i Muntanyes úniques per cada Confessió.
  • Una àrea de progrés meta-joc anomenada «L’Altar de l’Esperança» amb desbloquejos estratègics i cosmètics.
  • Més de 60 assoliments a Steam i a EGS.
  • 10 mascotes diferents, cada una amb propietats definidores de la carrera.
  • Modificadors de dificultat opcionals en forma d’objectes equipables, Radiant i Infernal Flame, per als jugadors que busquin desafiaments variats.

Darkest Dungeon II és una aventura de roguelite, basada en torns, que porta els jugadors en un viatge desolador per evitar un apocalipsi causat pels seus propis fracassos. La continuació presenta visuals totalment nous en 3D, una estructura de viatge per carreres, una versió millorada del sistema de combat basat en torns del joc original, i dotze herois jugables, cadascun amb la seva pròpia història de cinc capítols. Des del llançament de l’accés anticipat a Epic Games Store el mes d’octubre de 2021, Red Hook Studios s’ha compromès a refinar el joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.