Ordinador PlayStation Xbox

Lords of the Fallen arribarà el 13 d’octubre a PC i consoles

HEXWORKS, un estudi de CI Games, ha anunciat la data de llançament mundial del tan esperat RPG d’acció de fantasia fosca, Lords of the Fallen. El joc, que actua com un reboot de la franquícia, estarà disponible per als jugadors el divendres 13 d’octubre de 2023. Les reserves del joc també han començat avui a PC, PS5 i Xbox Series X/S.

En un emocionant desenvolupament, s’ha presentat un nou tràiler de quatre minuts, oferint als fans una visió ampliada de la jugabilitat terrorífica del joc. Construït amb Unreal Engine 5, Lords of the Fallen presenta un combat ràpid i desafiador, així com enfrontaments amb bosses colossals. Els jugadors emprendran un viatge èpic a través dels mons paral·lels dels vius i els morts, amb l’objectiu de derrocar Adyr, el déu dimoni.

El tràiler mostra l’atmosfera intensa del joc, acompanyada de música de la icònica banda de heavy metal Iron Maiden. Els espectadors poden esperar una sèrie d’enfrontaments terrorífics, des de dracs de tres caps fins a gegants de foc que escupen lava. El món immersiu de Mournstead, amb el seu mecànic únic de dos reialmes, promet desafiar fins i tot els jugadors més valents.

Els jugadors interessats ja poden reservar Lords of the Fallen en tres edicions diferents: Estàndard, Deluxe i Col·leccionista. L’Edició Col·leccionista inclou una impressionant estàtua de 10 polzades.

Saul Gascon, Productor Executiu de HEXWORKS, ha expressat la seva emoció sobre el proper llançament del joc. Ha declarat: “Estem encantats d’anunciar la data de llançament de Lords of the Fallen, un joc que el nostre talentós equip ha estat creant amb amor durant els últims anys. Per celebrar-ho, compartim una visió més profunda de les horrors de Mournstead, un món d’immersió de fantasia fosca que desafiarà fins i tot els jugadors més valents.”

Amb la seva data de llançament d’octubre i la jugabilitat seductora mostrada en el nou tràiler, Lords of the Fallen està a punt de captivar els fans dels RPG d’acció de fantasia fosca.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.