Nintendo PlayStation

Strictly Limited Games anuncia Eschatos per a Nintendo Switch i PlayStation 4

Strictly Limited Games anuncia Eschatos per a Nintendo Switch i PlayStation 4

Strictly Limited Games, en col·laboració amb Qute Corporation, té el plaer d’anunciar que les reserves de les esperades edicions en caixa d’Eschatos per a Nintendo Switch i PlayStation 4 començaran aviat. Aquesta exclusiva publicació del popular joc d’acció Eschatos està prevista per a la tardor de 2023 i els col·leccionistes entusiastes ja poden reservar la seva edició limitada exclusiva a partir del diumenge 21 de maig.

Eschatos, un estimat joc d’acció vertical «shoot ‘em up» amb gràfics poligonals desenvolupat per Qute Corporation, inicialment va captivar als jugadors quan es va llançar exclusivament per a la Xbox 360 al Japó. Des d’aleshores, ha guanyat un seguidor fidel de fans. A Eschatos, els jugadors es troben en una batalla contra uns aliens que han pres el control de la lluna i que ara representen una amenaça per a la Terra. La teva missió és evitar aquest destí imminent. Amb una nau espacial versàtil, els jugadors poden utilitzar tres funcions diferents per adaptar-se a diferents situacions.

La funció Front Shot dispara un raig potent en línia recta, el Wide Shot dispara en un angle i el Shield absorbeix trets i danya els enemics, tot i que amb una energia limitada. Dominar l’ús d’aquestes funcions és crucial per a l’èxit. Eschatos ofereix una corba d’aprenentatge fàcil de comprendre, però desafiadora de dominar, amb cinc opcions de dificultat per agradar als jugadors de tots els nivells d’habilitat. Per a aquells que hagin dominat el mode original, el joc ofereix el mode Advanced (sense actualitzacions) i el mode Time Attack per a més emoció.

Els fans del gènere i els col·leccionistes estan d’enhorabona, ja que Eschatos s’acompanya dels seus dos predecessors espirituals i les primeres publicacions de Qute Corporation, Judgement Silversword i Cardinal Sins. Aquests jocs, llançats originalment el 2004 per a la consola portàtil WonderSwan Color, són reconeguts per la seva bellesa visual i mecàniques de puntuació innovadores.

Característiques clau de l’edició limitada d’Eschatos:

  • Tres jocs en un mateix paquet: Eschatos, Judgement Silversword i Cardinal Sins
  • Exclusivament remasteritzat per a Nintendo Switch i PlayStation 4: Millora en els temps de càrrega, banda sonora remasteritzada i millores en el rendiment
  • Modes Original, Advanced i Time Attack
  • Tres tipus d’armes: Front Shot, Wide Shot i Shield
  • Sistema de càmera dinàmica que crea una sensació d’emoció i velocitat
  • Cinc etapes impressionants, incloent-hi ruïnes de temples, òrbita terrestre i base lunar alienígena
  • Enfrontaments èpics amb bosses massives, ovnis que omplen la pantalla i altres enemics estranys
  • Classificacions en línia i sistema de descàrrega de repeticions
  • Banda sonora retro-sintetitzadora fenomenal composta per Yousuke Yasui