Nintendo

Tadeu Jones portarà una nova aventura a Nintendo Switch

Selecta Play i Gammera Nest han anunciat conjuntament el retorn de l’estimat explorador en el proper joc d’aventures. Tadeu Jones: La taula maragda està programat per a llançament exclusiu per a Nintendo Switch el 7 de juliol de 2023.

Tadeu Jones: La taula maragda – Craziest and Madness Edition convida els jugadors a emprendre una emocionant aventura global per descobrir els orígens d’una misteriosa maledicció. Acompanyats pels seus fidels companys, els jugadors travessaran ciutats, resolent trencaclosques, enfrontant-se a adversaris i reconstruint fragments del passat per desvelar els secrets de la Taula Maragda.

El joc ofereix una gran varietat de funcionalitats emocionants perquè els jugadors en gaudeixin. Amb 14 localitzacions diverses basades en la pel·lícula, incloent-hi Veracruz, Chicago, París i el Caire, els jugadors podran embarcar-se en un viatge èpic que abasta tot el món. En explorar localitzacions plenes de trencaclosques i aventures, els jugadors podran descobrir tresors increïbles i col·leccionar pinzells amagats en cada nivell.

A més, el joc ofereix un component educatiu que permet als jugadors aprendre sobre diferents cultures mitjançant el descobriment de relíquies amagades als nivells. Col·leccionar segells de record de cada país visitat afegirà a la immersió i l’exploració cultural.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Tadeo Jones Craziest and Madness Edition arribarà en format físic - Nou Joc

    18/05/2023

    […] Tadeu Jones portarà una nova aventura a Nintendo Switch […]

Els comentaris estan tancats.