Ordinador

Fallout: New Vegas – Ultimate Edition disponible de manera gratuïta a la Epic Games Store

Epic Games ha anunciat que Fallout: New Vegas – Ultimate Edition està disponible per reclamar de manera gratuïta a la seva botiga. Aquesta oferta especial permet als jugadors descarregar i mantenir el joc per sempre a través de la plataforma. El joc es pot reclamar fins al dijous 1 de juny a a les 17:00 hores.

Fallout: New Vegas – Ultimate Edition és un aclamat joc de rol desenvolupat per Obsidian Entertainment i publicat originalment el 2010. Aquesta edició especial inclou el joc base i tot el contingut descarregable publicat anteriorment, oferint als jugadors una experiència completa i immersiva en el món postapocalíptic de Fallout.

La disponibilitat gratuïta de Fallout: New Vegas – Ultimate Edition a l’Epic Games Store representa una oportunitat per als jugadors que no han tingut l’oportunitat de jugar aquest clàssic modern fins ara. A més, l’edició inclou les expansions «Dead Money», «Honest Hearts», «Old World Blues», i «Lonesome Road», que proporcionen una jugabilitat addicional i una profunda narrativa per explorar.

Per reclamar el joc de manera gratuïta, els jugadors han de tenir un compte a l’Epic Games Store i descarregar l’aplicació gratuïta. Un cop iniciada la sessió, podran buscar Fallout: New Vegas – Ultimate Edition a la botiga digital i afegir-lo al seu carret de compra. Posteriorment, el joc serà seu per a sempre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content