Ordinador

Fallout: New Vegas – Ultimate Edition disponible de manera gratuïta a la Epic Games Store

Epic Games ha anunciat que Fallout: New Vegas – Ultimate Edition està disponible per reclamar de manera gratuïta a la seva botiga. Aquesta oferta especial permet als jugadors descarregar i mantenir el joc per sempre a través de la plataforma. El joc es pot reclamar fins al dijous 1 de juny a a les 17:00 hores.

Fallout: New Vegas – Ultimate Edition és un aclamat joc de rol desenvolupat per Obsidian Entertainment i publicat originalment el 2010. Aquesta edició especial inclou el joc base i tot el contingut descarregable publicat anteriorment, oferint als jugadors una experiència completa i immersiva en el món postapocalíptic de Fallout.

La disponibilitat gratuïta de Fallout: New Vegas – Ultimate Edition a l’Epic Games Store representa una oportunitat per als jugadors que no han tingut l’oportunitat de jugar aquest clàssic modern fins ara. A més, l’edició inclou les expansions «Dead Money», «Honest Hearts», «Old World Blues», i «Lonesome Road», que proporcionen una jugabilitat addicional i una profunda narrativa per explorar.

Per reclamar el joc de manera gratuïta, els jugadors han de tenir un compte a l’Epic Games Store i descarregar l’aplicació gratuïta. Un cop iniciada la sessió, podran buscar Fallout: New Vegas – Ultimate Edition a la botiga digital i afegir-lo al seu carret de compra. Posteriorment, el joc serà seu per a sempre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.