Ordinador

Humble Games anuncia diferents jocs independents

Humble Games, en col·laboració amb IGN, recentment ha organitzat el molt esperat «Humble Games Showcase 2023», un esdeveniment virtual dedicat a mostrar una àmplia gamma de pròxims jocs independents que es llançaran a la plataforma de jocs Steam.

El Humble Games Showcase 2023 ha servit com a plataforma perquè els desenvolupadors de jocs independents puguin compartir les seves creacions amb un ampli públic, oferint als jugadors un tast dels emocionants títols que podran veure a Steam. L’esdeveniment ha comptat amb una selecció de jocs curada, cadascun oferint experiències de joc úniques i conceptes innovadors.

Col·laborant amb IGN, un reconegut mitjà de comunicació de videojocs, Humble Games ha garantit que la presentació arribi a una àmplia comunitat d’aficionats als videojocs. Així doncs, els espectadors han pogut gaudir de tràilers captivadors, demostracions de jugabilitat i entrevistes amb els desenvolupadors. El format de l’esdeveniment ha permès als creadors oferir una visió valuosa dels seus processos creatius, inspiracions i característiques úniques que fan destacar els seus jocs.

A més de celebrar l’escena dels jocs independents, el Humble Games Showcase 2023 té com a objectiu promoure la inclusió i l’accessibilitat dins de la comunitat de jugadors. S’ha posat èmfasi en el valor de la narrativa diversa i les mecàniques de jugabilitat úniques. Així com el potencial dels jocs independents per connectar amb una audiència global.

Els jocs anunciats:

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.