Ordinador

Humble Games anuncia diferents jocs independents

Humble Games, en col·laboració amb IGN, recentment ha organitzat el molt esperat «Humble Games Showcase 2023», un esdeveniment virtual dedicat a mostrar una àmplia gamma de pròxims jocs independents que es llançaran a la plataforma de jocs Steam.

El Humble Games Showcase 2023 ha servit com a plataforma perquè els desenvolupadors de jocs independents puguin compartir les seves creacions amb un ampli públic, oferint als jugadors un tast dels emocionants títols que podran veure a Steam. L’esdeveniment ha comptat amb una selecció de jocs curada, cadascun oferint experiències de joc úniques i conceptes innovadors.

Col·laborant amb IGN, un reconegut mitjà de comunicació de videojocs, Humble Games ha garantit que la presentació arribi a una àmplia comunitat d’aficionats als videojocs. Així doncs, els espectadors han pogut gaudir de tràilers captivadors, demostracions de jugabilitat i entrevistes amb els desenvolupadors. El format de l’esdeveniment ha permès als creadors oferir una visió valuosa dels seus processos creatius, inspiracions i característiques úniques que fan destacar els seus jocs.

A més de celebrar l’escena dels jocs independents, el Humble Games Showcase 2023 té com a objectiu promoure la inclusió i l’accessibilitat dins de la comunitat de jugadors. S’ha posat èmfasi en el valor de la narrativa diversa i les mecàniques de jugabilitat úniques. Així com el potencial dels jocs independents per connectar amb una audiència global.

Els jocs anunciats:

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content