Ordinador

DEATH STRANDING disponible de manera gratuïta a la Epic Games Store

DEATH STRANDING, el popular videojoc desenvolupat per Kojima Productions, s’ofereix de manera gratuïta a la plataforma de distribució digital Epic Games Store per un temps limitat. El títol es podrà descarregar i gaudir de forma gratuïta fins a les 17:00 hores del dia 25 de maig.

Amb aquesta promoció, els jugadors tenen l’oportunitat d’experimentar la innovadora obra del director de videojocs Hideo Kojima sense haver d’efectuar cap pagament. DEATH STRANDING, que va ser originalment llançat el novembre de 2019, ofereix una experiència única amb una narrativa profunda i un món postapocalíptic captivador.

Per a aquells que vulguin aprofitar aquesta oferta, simplement han de visitar l’Epic Games Store, crear un compte gratuït i afegir DEATH STRANDING a la seva biblioteca de jocs abans que finalitzi el període de gratuïtat.

Si mai has volgut provar aquest joc, assegura’t de reclamar-lo, per aprofitar aquesta oferta de la Epic Games Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content