Nintendo

La traducció al català d’Under Dungeon arriba a Nintendo Switch

El popular videojoc Under Dungeon, desenvolupat per Josyan i Bibiki, i publicat per RedDeer Games, ha rebut una actualització a Nintendo Switch que incorpora la traducció al català. Aquesta traducció ha estat possible gràcies a la col·laboració amb el grup Projecte Ce Trencada, que treballa incansablement per portar aquesta llengua a la comunitat de jugadors. Cal destacar, que s’espera que la traducció també arribi a les versions de Xbox i PlayStation ben aviat!

Under Dungeon és un joc d’aventures i exploració de masmorres amb elements de rol, que ha captivat a milers de jugadors des del seu llançament. Amb aquesta actualització, els jugadors catalanoparlants podran gaudir de l’experiència de joc en la seva llengua, fent que el joc sigui més accessible i atractiu.

El Projecte Ce Trencada és conegut per la seva dedicació a la promoció de la llengua catalana en el món dels videojocs, i aquesta col·laboració amb Josyan, Bibiki i Red.Deer Games és un exemple més del seu compromís amb aquesta causa. La seva meticulosa atenció als detalls i la seva passió han estat claus per aconseguir aquesta traducció de qualitat i plena d’humor.

Per a més informació sobre Under Dungeon i les seves actualitzacions, així com altres notícies del món dels videojocs, no dubteu a seguir-nos. Quan sapiguem que la traducció al català arribi a PlayStation i Xbox, us ho farem saber!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Ressenya – Tiny Dragon Story - Nou Joc

    18/05/2023

    […] Tiny Dragon Story, de RedDeerGames, és un encantador joc d’acció i plataformes d’1-bit que aporta una estètica monocromàtica que últimament s’ha deixat veure força a Nintendo Switch. Els seguidors de jocs independets segurament els farà recordar de joies com Minit o UnderDungeon. […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content