Nintendo

La traducció al català d’Under Dungeon arriba a Nintendo Switch

El popular videojoc Under Dungeon, desenvolupat per Josyan i Bibiki, i publicat per RedDeer Games, ha rebut una actualització a Nintendo Switch que incorpora la traducció al català. Aquesta traducció ha estat possible gràcies a la col·laboració amb el grup Projecte Ce Trencada, que treballa incansablement per portar aquesta llengua a la comunitat de jugadors. Cal destacar, que s’espera que la traducció també arribi a les versions de Xbox i PlayStation ben aviat!

Under Dungeon és un joc d’aventures i exploració de masmorres amb elements de rol, que ha captivat a milers de jugadors des del seu llançament. Amb aquesta actualització, els jugadors catalanoparlants podran gaudir de l’experiència de joc en la seva llengua, fent que el joc sigui més accessible i atractiu.

El Projecte Ce Trencada és conegut per la seva dedicació a la promoció de la llengua catalana en el món dels videojocs, i aquesta col·laboració amb Josyan, Bibiki i Red.Deer Games és un exemple més del seu compromís amb aquesta causa. La seva meticulosa atenció als detalls i la seva passió han estat claus per aconseguir aquesta traducció de qualitat i plena d’humor.

Per a més informació sobre Under Dungeon i les seves actualitzacions, així com altres notícies del món dels videojocs, no dubteu a seguir-nos. Quan sapiguem que la traducció al català arribi a PlayStation i Xbox, us ho farem saber!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Ressenya – Tiny Dragon Story - Nou Joc

    18/05/2023

    […] Tiny Dragon Story, de RedDeerGames, és un encantador joc d’acció i plataformes d’1-bit que aporta una estètica monocromàtica que últimament s’ha deixat veure força a Nintendo Switch. Els seguidors de jocs independets segurament els farà recordar de joies com Minit o UnderDungeon. […]

Els comentaris estan tancats.