Sector

Tots els anuncis del Marvelous Game Showcase 2023

Marvelous Europe ha delectat els fans amb el seu primer vídeo digital «Marvelous Game Showcase». El president i CEO de l’empresa, Suminobu Sato, i els membres de l’equip de desenvolupament han revelat una sèrie de pròxims títols i projectes. Des de noves entrades en estimades sagues fins a noves franquícies. Un dels moments destacats va ser lanunci de DAEMON X MACHINA: Titanic Scion. La seqüela del joc d’acció de «mechas» que ha deixat els fans esperant amb impaciència més detalls.

Jocs vistos al Marvelous Game Showcase 2023

Fashion Dreamer, un joc de moda per a Nintendo Switcs, ha pres el protagonisme durant la presentació. Shuji Yoshida, president i CEO de syn Sophia, s’ha unit a Sato-san per compartir una ullada al joc, mostrant nous estils de moda i revelant detalls sobre els elements socials centrals de l’experiència del joc. Amb el lema “Compartir i Jugar Junts”, Fashion Dreamer busca fomentar la creativitat, la connexió i les interaccions socials positives, promocionant l’expressió lliure entre els jugadors.

PROJECT MAGIA, un projecte construït sota el lema “Una Nova Frontera”, també ha fet la seva primera aparició durant la presentació. Takehiro Ishida, productor executiu, ha revelat els primers detalls d’aquesta pròxima aventura, que compta amb la col·laboració de l’il·lustrador i escriptor llegendari Hiro Mashima (conegut per Fairy Tail) com a dissenyador de personatges. S’han mostrat els primers dissenys dels personatges, augmentant la curiositat dels fans per obtenir més informació sobre aquest nou territori desconegut que Marvelous està explorant.

Un altre emocionant anunci es va fer amb el projecte PROJECT LIFE is RPG, una nova IP de Marvelous. Ittetsu Suzuki, director del joc, va compartir idees sobre les inspiracions de l’equip per a aquest títol, centrat en el lema “La Vida” i la seva semblança amb un joc de rol. A partir dels influents jocs de rol japonesos, l’equip busca capturar l’essència de l’anticipació que precedeix a cada gran aventura, creant un joc original que connectarà amb els entusiastes dels jocs de rol de tot el món.

Nova generació de Story of Seasons i Rune Factory

Els fans de la sèrie STORY OF SEASONS de sempre van tenir l’oportunitat de veure una vista prèvia de la pròxima entrega durant la presentació. Hikaru Nakano, director de la sèrie, va mostrar les primeres imatges, exhibint un aspecte renovat després de 27 anys de conreu i amistat. Amb un enfocament en les “Experiències”, el nou títol té com a objectiu captivar els jugadors amb una jugabilitat immersiva i interaccions commovedores. A més, Nakano-san va revelar imatges conceptuals d’una futura entrega separada que actualment està en desenvolupament. Aquest ambiciós projecte busca reunir els fans de STORY OF SEASONS en una experiència de joc inoblidable.

Els entusiastes de Rune Factory també van tenir motius per a celebrar. Shiro Maekawa, director de la sèrie, es va unir a Sato-san a l’escenari per revelar les primeres imatges d’un spinoff nou de la sèrie, PROJECT DRAGON. Explorant el lema “Est i Oest”, el joc es desenvolupa a la llarga referida però mai vista «Terra de l’Est», incorporant influències de disseny amb estil japonès. A més, Maekawa-san va confirmar que Rune Factory 6 també està en desenvolupament i es desenvoluparà al continent occidental d’Adonea. Aquests dos pròxims títols prometen satisfer la gana d’aventura dels fans amb els seus entorns únics i jugabilitat captivadora.

Els «Mechas», per al final

En últim lloc, Marvelous va exhibir el molt esperat DAEMON X MACHINA: Titanic Scion, la pròxima entrega de l’aclamada sèrie de tiradors en tercera persona amb mechas. El joc reuneix el Primer Estudi de Marvelous i el visionari productor Kenichiro Tsukuda per oferir una experiència emocionant plena d’acció amb mechas inoblidables. Tot i que encara falten detalls sobre aquesta seqüela tan esperada, els fans poden esperar una aventura èpica en el món dels mechas.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.