Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Forja un poderós vincle a Neva, dels creadors de Gris

Devolver Digital i Nomada Studio, l’estudi català darrere de l’aclamat GRIS, s’han unit un cop més per oferir als jugadors una nova aventura carregada d’emoció titulada Neva. L’equip visionari darrere de l’exitós joc independent aclamat per la crítica, Gris, ha posat la seva mirada en captivar els jugadors amb un conte commovedor d’amistat i supervivència en un món agonitzant.

Neva segueix el viatge d’una jove anomenada Alba i la seva extraordinària connexió amb un llop magnífic. Junts, s’embarquen en una emocionant aventura plena de perills i forces fosques. La vida d’Alba pren un gir dramàtic després d’un encontre traumàtic, quedant misteriosament lligada a un cadell de llop. A mesura que naveguen per aquest món maldit i en descomposició, la seva connexió es fa més forta i depenen l’un de l’altre per superar situacions cada vegada més perilloses.

Inspirant-se en l’èxit de Gris, Nomada Studio pretén oferir una experiència de joc que combina plataformes, trencaclosques i combatre enfront d’enemics monstruosos. El joc promet una interfície d’usuari minimalista que permet als jugadors submergir-se completament en el món evocadorament bell de Neva. L’estil artístic delicat, caracteritzat per una animació tradicional de alta qualitat, sens dubte captivarà els jugadors i donarà vida a la història. Acompanyant els visuals impressionants hi ha una banda sonora evocadora que afegeix profunditat i emoció a cada moment.

Neva està previst que es llanci el 2024 i estarà disponible a PC, PlayStation, Xbox i Switch. Amb la seva combinació única d’elements de jugabilitat, estètica visual impactant i una narrativa emocionalment ressonant, Neva promet ser una experiència inoblidable per als jugadors en diferents plataformes. Devolver Digital i Nomada Studio han demostrat un cop més el seu compromís de lliurar jocs independents innovadors i impactants que deixen una empremta duradora en els jugadors.