Nintendo Ordinador PlayStation

APICO estrena la seva actualització 2.0

APICO estrena la seva actualització 2.0

L’actualització 2.0 del joc de simulació d’apicultura, APICO, ha arribat i està creant una gran expectació entre els jugadors. Amb el títol I Can’t Beelieve It’s Not Butter(flies)!, aquesta expansió porta una gran quantitat de noves característiques emocionants a les plataformes Nintendo Switch™ i PlayStation, oferint als jugadors una experiència increïble com mai.

Desenvolupat per TNgineers i publicat per Whitethorn Games, APICO ha captivat els jugadors amb la seva jugabilitat d’apicultura des del seu llançament inicial. Ara, amb l’arribada de l’última actualització, el joc s’ha tornat encara més fascinant, oferint una gran quantitat de contingut nou per explorar.

Novetats

Una de les novetats destacades en aquesta actualització és la introducció de nous personatges no jugables. Cody i Sto, dos investigadors del continent, han arribat a les Illes APICO per continuar amb els seus estudis. Els jugadors tindran l’oportunitat d’interactuar amb aquests nous personatges, aprenent dels seus coneixements i experiència en el món de l’apicultura.

Les papallones prenen el protagonisme en l’expansió. Ara, els jugadors tindran l’oportunitat de descobrir, col·leccionar i criar una varietat de nous pol·linitzadors. A més, les abelles solitàries fan la seva aparició a APICO 2.0. Aquests pol·linitzadors independents prefereixen treballar soles.

A més dels nous pol·linitzadors, s’ha introduït una col·lecció de flors noves. Cada flor té els seus propis efectes únics en l’entorn del joc, oferint als jugadors noves maneres de mantenir la seva població de pol·linitzadors contenta i pròspera. Experimentant amb diferents varietats de flors es podran obtenir resultats fascinants i enriquir l’experiència de joc.

APICO actualment està disponible a PC a través de SteamEpic Game StoreHumble Gamesitch.ioUtomikPlayStation 4 i 5, i Nintendo Switch. L’actualització està disponible a PC, Nintendo Switch i PlayStation 4 i 5.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.