PlayStation Xbox

Marvel’s Midnight Suns arriba a Xbox One i PlayStation 4 juntament amb tots els DLC

2K i Marvel Entertainment han anunciat el llançament de Marvel’s Midnight Suns en format digital per a Xbox One i PS4. El joc també està disponible en altres plataformes com PC (a través de Steam i Epic Games Store), PlayStation 5 i Xbox Series X|S. No obstant això, s’ha actualitzat que la versió de Nintendo Switch ja no estarà disponible.

Per celebrar el llançament d’avui, l’Edició Estàndard de Marvel’s Midnight Suns estarà disponible a un preu especial de 34,99 € a PS4 per a tots els subscriptors de PlayStation Plus i Xbox One.

A més, el quart i últim DLC posterior al llançament de Marvel’s Midnight Suns, anomenat Blood Storm, ja està disponible a totes les plataformes, incloent-hi Xbox One i PlayStation 4. Aquest DLC presenta l’heroïna Storm, qui té habilitats basades en el clima i els llampecs per a atordir i derrocar els enemics, causant dany segons les forces elementals que utilitzi.

Blood Storm inclou continguts addicionals com:

  • Nou heroi reclutable: Storm, una mutante amb 10 habilitats d’heroi úniques.
  • Noves missions d’història: enfronta’t a nous tipus d’enemics en desafiants trobades, incloent-hi una gran final si es completen totes les missions del passi de temporada.
  • Millores a la sala AMENAZA de l’Abadia.
  • 3 skins d’heroi addicionals, 7 vestits per a l’Abadia i 2 vestits de bany per a Storm.

Per reclutar a Storm, els jugadors han de completar la seva primera missió d’història «Hard Knock Life», la qual està disponible després de completar «The Best There Is» durant el primer acte del joc.

En el combat, Storm es destaca per la seva capacitat d’infligir un gran dany a un o diversos objectius, així com controlar els enemics mitjançant l’aturada i el retrocés. És important tenir paciència per a aprofitar al màxim les seves habilitats.

La sala AMENAZA millorada a l’Abadia de Storm és un projecte d’investigació exclusiu que afegeix modificadors per ajustar la dificultat de l’enemic a la sala T.H.R.E.A.T. Això afecta les estadístiques i la quantitat d’XP guanyada. A més, es poden portar múltiples herois a aquesta sala i actualitzar el projecte d’investigació per afegir més opcions de personalització, fins i tot afegir els vilans trobats!

Cada DLC inclou tres noves missions d’història per a cadascun dels herois del contingut descarregable. Els jugadors que adquireixin els quatre DLC posteriors al llançament o el passe de temporada de Marvel’s Midnight Suns i completin les 12 missions de la història del DLC desbloquejaran una missió secreta.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.