Ordinador PlayStation

Death or Treat arriba a PC i PS5 amb clara inspiració de Hollow Knight i Ori

Saona Studios i Perp Games han anunciat el llançament del seu nou joc d’acció roguelite en 2D, Death or Treat. El joc ara està disponible a PS5 i PC, i les versions per a Xbox, PS4 i Switch estan programades per a ser llançades en les setmanes vinents.

Death or Treat, inspirat en títols aclamats com Hollow Knight i la sèrie Ori, té com a objectiu captivar els fans de l’acció ràpida i intensa en el gènere de l’acció roguelite de tallar i rebanar en 2D. Els jugadors assumeixen el paper de Scary, qui ha de protegir HallowTown de diferents adversaris, incloent-hi espectres normals i corporatius, per salvar Halloween.

Una de les característiques més destacables de Death or Treat és el seu estil artístic visualment impressionant. Saona Studios ha col·laborat amb il·lustradors tradicionals per crear entorns pintats a mà de manera preciosa que mostren estètica inspirada en Halloween. L’atenció als detalls del joc es veu exemplificada per personatges i objectes animats de manera intrincada, assegurant que cada ubicació dins de HallowTown tingui una atmosfera única i captivadora.

Per als entusiastes que prefereixen les còpies físiques dels seus jocs, Perp Games també ha confirmat que les versions físiques de Death or Treat estaran disponibles a partir del 2 de juny de 2023.

Actualment, es pot adquirir Death or Treat a través de la plataforma Steam per a PC i a la PS5. Els fans que esperen amb impaciència el llançament del joc a altres plataformes poden esperar que estigui disponible ben aviat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.