Nintendo PlayStation

Arcade Archives MAZINGER Z arriba a Nintendo Switch i PlayStation 4

HAMSTER ha anunciat el llançament d’Arcade Archives MAZINGER Z per a Nintendo Switch i PlayStation 4. El joc està disponible en format digital com a part de la sèrie Arcade Archives. El joc té un preu de 14,99 euros.

«MAZINGER Z», desenvolupat originalment per BANPRESTO (Bandai Namco) el 1994, és un joc de tir. En aquest títol ple d’acció, els jugadors assumeixen el paper de Mazinger Z, Great Mazinger i Grendizer mentre lluiten contra l’Imperi Soterrani del Dr. Hell. El joc ofereix una combinació de trets, cops i armes superiors per enfrontar-se als enemics. A més, Arcade Archives MAZINGER Z ofereix suport per al mode multijugador per a fins a dos jugadors, permetent que els jugadors formin equips i gaudeixin del joc junts.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.