PlayStation

Ys IX: Monstrum Nox arriba finalment a PlayStation 5

Després d’una llarga espera, els aficionats de la saga de jocs d’acció i rol Ys ja poden trepitjar les terres de Balduq amb l’arribada de Ys IX: Monstrum Nox a PlayStation 5. El joc, desenvolupat per Nihon Falcom Corporation, ofereix una experiència plena d’aventura i acció que promet captivar els jugadors.

Amb un llançament anteriorment exclusiu per a altres plataformes, aquesta nova adaptació per a PlayStation 5 permetrà als jugadors viure l’èpica història de Ys IX: Monstrum Nox en tota la seva glòria gràfica, aprofitant el potencial tècnic de la consola de nova generació de Sony. Els aficionats podran submergir-se en un món ricament detallat, ple de paisatges fascinants i personatges carismàtics.

Tota una aventura

Ys IX: Monstrum Nox ofereix als jugadors la possibilitat de controlar el protagonista, Adol Christin, mentre navega per les muralles de la ciutat de Balduq. A més, en aquesta entrega es presenten els Monstrums, un grup de personatges amb habilitats úniques que es converteixen en aliats d’Adol, oferint una gran varietat d’estils de combat i estratègies per afrontar els reptes que es presenten al llarg del joc.

El joc compta una campanya principal profunda i una gran quantitat de missions secundàries, els jugadors podran explorar cada racó de Balduq, desenterrant misteris i descobrint els seus secrets ocults. A més, l’aparició d’enemics poderosos i la possibilitat de desbloquejar nous poders i habilitats proporcionen una experiència de joc variada i emocionant.

Els jugadors ja poden aconseguir Ys IX: Monstrum Nox per a PlayStation 5 en les botigues de videojocs i en línia, i estan convidats a embarcar-se en aquesta aventura èpica que segurament captivarà la seva imaginació i els mantindrà enganxats a l’estil característic de la saga Ys.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content