PlayStation

Ys IX: Monstrum Nox arriba finalment a PlayStation 5

Després d’una llarga espera, els aficionats de la saga de jocs d’acció i rol Ys ja poden trepitjar les terres de Balduq amb l’arribada de Ys IX: Monstrum Nox a PlayStation 5. El joc, desenvolupat per Nihon Falcom Corporation, ofereix una experiència plena d’aventura i acció que promet captivar els jugadors.

Amb un llançament anteriorment exclusiu per a altres plataformes, aquesta nova adaptació per a PlayStation 5 permetrà als jugadors viure l’èpica història de Ys IX: Monstrum Nox en tota la seva glòria gràfica, aprofitant el potencial tècnic de la consola de nova generació de Sony. Els aficionats podran submergir-se en un món ricament detallat, ple de paisatges fascinants i personatges carismàtics.

Tota una aventura

Ys IX: Monstrum Nox ofereix als jugadors la possibilitat de controlar el protagonista, Adol Christin, mentre navega per les muralles de la ciutat de Balduq. A més, en aquesta entrega es presenten els Monstrums, un grup de personatges amb habilitats úniques que es converteixen en aliats d’Adol, oferint una gran varietat d’estils de combat i estratègies per afrontar els reptes que es presenten al llarg del joc.

El joc compta una campanya principal profunda i una gran quantitat de missions secundàries, els jugadors podran explorar cada racó de Balduq, desenterrant misteris i descobrint els seus secrets ocults. A més, l’aparició d’enemics poderosos i la possibilitat de desbloquejar nous poders i habilitats proporcionen una experiència de joc variada i emocionant.

Els jugadors ja poden aconseguir Ys IX: Monstrum Nox per a PlayStation 5 en les botigues de videojocs i en línia, i estan convidats a embarcar-se en aquesta aventura èpica que segurament captivarà la seva imaginació i els mantindrà enganxats a l’estil característic de la saga Ys.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.