Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Dragon Ball Super: Super Hero arriba a Xenoverse 2

Bandai Namco ha satisfet els fans de Dragon Ball Xenoverse 2 amb el llançament del Hero of Justice Pack 2. Aquest nou contingut està inspirat en la pel·lícula, DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO, i ara està disponible per a la compra. El DLC es pot obtenir per separat o com a part del Hero of Justice Pack Set, que inclou el DLC Pack 1 prèviament llançat.

El Hero of Justice Pack 2 DLC introdueix tres combatents a la llista de Dragon Ball Xenoverse 2. Els jugadors ara poden desfermar el poder de Gohan (Beast), Piccolo (Power Awaken) i Piccolo Taronja en batalles èpiques. Juntament amb aquests personatges formidables, el DLC també ofereix una sèrie de noves Missions i Missions Paral·leles, proporcionant als fans reptes nous per conquerir. A més, els jugadors poden explorar noves habilitats, vestits i un escenari completament nou, tots meticulosament elaborats per submergir els jugadors en l’apassionant escenari de DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO.

DRAGON BALL XENOVERSE 2 és un joc disponible en múltiples plataformes. Els jugadors poden gaudir de les batalles i la història a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.