Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Dragon Ball Super: Super Hero arriba a Xenoverse 2

Bandai Namco ha satisfet els fans de Dragon Ball Xenoverse 2 amb el llançament del Hero of Justice Pack 2. Aquest nou contingut està inspirat en la pel·lícula, DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO, i ara està disponible per a la compra. El DLC es pot obtenir per separat o com a part del Hero of Justice Pack Set, que inclou el DLC Pack 1 prèviament llançat.

El Hero of Justice Pack 2 DLC introdueix tres combatents a la llista de Dragon Ball Xenoverse 2. Els jugadors ara poden desfermar el poder de Gohan (Beast), Piccolo (Power Awaken) i Piccolo Taronja en batalles èpiques. Juntament amb aquests personatges formidables, el DLC també ofereix una sèrie de noves Missions i Missions Paral·leles, proporcionant als fans reptes nous per conquerir. A més, els jugadors poden explorar noves habilitats, vestits i un escenari completament nou, tots meticulosament elaborats per submergir els jugadors en l’apassionant escenari de DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO.

DRAGON BALL XENOVERSE 2 és un joc disponible en múltiples plataformes. Els jugadors poden gaudir de les batalles i la història a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content