Nintendo PlayStation

art of rally rebrà una Edició Deluxe per a PlayStation 5 i Nintendo Switch

El popular joc de curses art of rally llançarà aquest any una Edició Deluxe especial en caixa per a PlayStation 5 i Nintendo Switch, en col·laboració amb Serenity Forge i Meridiem Games. Desenvolupat i publicat per Funselektor Lads Inc., els creadors d’Absolute Drift, art of rally es basa en l’època daurada del ral·li i inclou una col·lecció impressionant de cotxes icònics dels anys 60 als anys 80. Serenity Forge es farà càrrec de la publicació física del joc, mentre que Meridiem Games serà responsable del disseny, fabricació i distribució europea de l’Edició Deluxe en caixa.

L’Edició Deluxe d’art of rally per a PlayStation 5 i Nintendo Switch estarà disponible a les botigues especialitzades d’Europa. Inclourà una caixa dissenyada amb il·lustracions exclusives, un emblema de tela inspirat en el joc i un pòster amb colors que mostra la diversa gamma de cotxes que els jugadors podran conduir al joc.

A art of rally, els jugadors emprendran un emocionant viatge a través d’entorns estilitzats vistos des de dalt, inspirats en localitzacions reals de tot el món. Competiran contra altres jugadors a les llistes de classificació, participant en reptes diaris i setmanals per conquerir la primera posició.

El joc ofereix una gamma d’opcions adequades per a jugadors de tots els nivells d’habilitat. Des de paràmetres per a principiants fins a modes de conducció que desafien fins i tot els conductors més experimentats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.