Nintendo

Gestiona el teu refugi per a gossos a Nintendo Switch amb To The Rescue!

Little Rock Games i Freedom Games tenen previst llançar To The Rescue! a Nintendo Switch el 25 de maig. Aquest simulador de gestió d’un refugi per a gossos té com a objectiu oferir als jugadors l’oportunitat de prendre el comandament d’un refugi local per a animals i ajudar gossos abandonats a trobar les seves llars.

En el joc, els jugadors seran responsables de garantir el bon funcionament del refugi mentre acaronen els gossos amb amor i cura. L’equilibri entre l’alimentació, la higiene i els horaris d’exercici dels habitants peluts és crucial, i els jugadors també hauran de tractar les possibles malalties per mantenir els gossos sans i preparats per a l’adopció.

Una de les característiques clau del joc és la capacitat de relacionar les persones que vulguin adoptar, amb els companys canins perfectes en funció de diversos factors com ara la grandària, la raça i els trets de personalitat. Tot i que pot ser agredolç veure com els gossos marxen del refugi, la felicitat que mostren en trobar les seves famílies per sempre és commovedora.

La gestió dels recursos del refugi és un altre aspecte important del joc, ja que els jugadors hauran de millorar les instal·lacions i reposar l’estoc dins d’un pressupost limitat. Establir i mantenir bones relacions amb els membres del veïnat és essencial per aconseguir suport per al refugi. Malgrat els desafiaments, l’objectiu final és proporcionar el millor cuidat als gossos i tenir un impacte positiu en les seves vides.

Un joc per a conscienciar

Ben Robinson, cofundador de Freedom Games, ha destacat l’objectiu del joc d’equilibrar la sensació de tendresa amb les realitats de gestionar un refugi d’animals real. Amb la creació de To The Rescue!, els desenvolupadors esperen rendir homenatge als voluntaris dels refugis d’animals reals. Així com sensibilitzar sobre la seva professió a través dels videojocs.

To The Rescue! estarà disponible a la Switch eShop per 19.99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.