Mòbil Ordinador

Tarisland, un nou MMORPG, prepara el seu llançament

Tarisland està programat per al llançament més endavant aquest any en plataformes mòbils i PC. El joc es vanagloria d’una àmplia varietat de biomes plens de riquesa cultural, classes de personatges totalment personalitzables i un món expansiu perquè els jugadors l’explorin, tot immersos en una història captivadora.

A Tarisland, els jugadors s’embarcaran en una aventura ambientada en el context del Conflicte Triangular, sorgit de la creació de la vida al planeta Taris. El lore del joc gira al voltant de tres déus primordials anomenats Leith, Acheron i Moira, cada un d’ells encarnant valors i perspectives diferents. No obstant això, Taris es troba en perill imminent a menys que es desactivi l’amenaça que representa Acheron.

En començar el seu viatge, els jugadors tindran accés sense restriccions a l’ampli món de Tarisland, que els permetrà travessar diversos biomes, entorns i civilitzacions, cadascun amb la seva pròpia cultura única. El joc ofereix una àmplia varietat de races, des de les favorites conegudes fins a les més intrigants i desconegudes. Amb deu modes de joc diferents disponibles, els jugadors es troben davant d’una gran quantitat de missions i vies per explorar dins l’univers de Taris.

YangMin, el productor de Tarisland, ha expressat la dedicació del seu equip al projecte durant els últims tres anys, amb alguns membres que han acariciat el somni de fer realitat aquest joc durant gairebé una dècada. Segons YangMin, Tarisland busca encarnar l’essència d’un MMO, afinant des dels detalls de la jugabilitat, fins als més ínfims.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.