Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

NACON signa un acord de publicació i distribució per Asterix & Obelix: Heroes

NACON signa un acord de publicació i distribució per Asterix & Obelix: Heroes

NACON ha anunciat una col·laboració amb Jumpgate AB i Les Editions Albert René per a Asterix & Obelix: Heroes. Desenvolupat per gameXcite, aquesta incorporació al catàleg de NACON estarà disponible a PC i consoles, incloent-hi Nintendo Switch, el setembre de 2023.

Asterix & Obelix: Heroes presenta un concepte fresc ambientat en el món dels gals. Combina la mecànica de joc de cartes amb elements de rol, permetent als jugadors col·leccionar els seus herois gals preferits i preparar-se per a batalles èpiques contra els romans. Durant l’aventura, els jugadors desbloquegen noves cartes amb habilitats úniques i enfronten diversos reptes i esdeveniments que troben en el mapa expansiu del joc. Els fans de la franquícia estaran encantats de redescobrir els llocs icònics, els personatges estimats i l’estil artístic intemporal que han definit les aventures d’Astèrix al llarg dels anys.

Alain Falc, director executiu de NACON, ha expressat la seva emoció sobre la col·laboració, afirmant: “Estem treballant estretament amb Jumpgate AB en diferents projectes i estem encantats de treballar en aquest, que està dirigit a milions de fans de tot el món i a totes les generacions”.

El CEO de Jumpgate AB, Harald Riegler, també ha compartit el seu entusiasme, destacant Asterix & Obelix: Heroes com el seu projecte més ambiciós basat en la franquícia d’Astèrix fins al moment. Riegler va afirmar: “Amb les nombroses hores de combat i col·lecció de cartes que ofereix, és el joc perfecte per a consoles i PC.”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.