Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Microids anuncia un nou joc dels Barrufets

Els Barrufets estan de tornada per a una nova aventura! Microids i IMPS, els titulars de la llicència dels Barrufets, han anunciat el llançament de The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone, un joc d’aventures i plataformes en 3D. El títol estarà disponible en format físic per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5 al quart trimestre de 2023, gràcies a la distribució de Meridiem Games. Tanmateix, el joc arribarà en digital també a PC, Xbox One i Xbox Series.

Desenvolupat per OSome Studio, The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone presenta una història completament nova. En Barrufet Manetes ha creat un invent revolucionari anomenat SurfoMix, però necessita un ingredient clau: la Pedra Verda, que està a les mans de Gargamel, l’etern enemic dels Barrufets. Els jugadors hauran d’embarcar-se en una missió per recuperar la Pedra Verda del laboratori de Gargamel i ajudar Barrufet Manetes a millorar el seu invent.

No obstant això, un incident inesperat fa que la Pedra Verda es fragmenti i els seus poders es desencadenin, alliberant Stolas, qui està decidit a crear un regne de terror a la Terra Maledicció. Per salvar el dia, un equip de quatre valents Barrufets haurà d’aventurar-se a la Terra Maledicció i enfrontar-se a Stolas. Armats amb el SmurfoMix i amb la inesperada ajuda de Gargamel, els Barrufets viuran una emocionant i dinàmica experiència plena d’exploració, plataformes i combats intensos.