Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Microids anuncia un nou joc dels Barrufets

Els Barrufets estan de tornada per a una nova aventura! Microids i IMPS, els titulars de la llicència dels Barrufets, han anunciat el llançament de The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone, un joc d’aventures i plataformes en 3D. El títol estarà disponible en format físic per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5 al quart trimestre de 2023, gràcies a la distribució de Meridiem Games. Tanmateix, el joc arribarà en digital també a PC, Xbox One i Xbox Series.

Desenvolupat per OSome Studio, The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone presenta una història completament nova. En Barrufet Manetes ha creat un invent revolucionari anomenat SurfoMix, però necessita un ingredient clau: la Pedra Verda, que està a les mans de Gargamel, l’etern enemic dels Barrufets. Els jugadors hauran d’embarcar-se en una missió per recuperar la Pedra Verda del laboratori de Gargamel i ajudar Barrufet Manetes a millorar el seu invent.

No obstant això, un incident inesperat fa que la Pedra Verda es fragmenti i els seus poders es desencadenin, alliberant Stolas, qui està decidit a crear un regne de terror a la Terra Maledicció. Per salvar el dia, un equip de quatre valents Barrufets haurà d’aventurar-se a la Terra Maledicció i enfrontar-se a Stolas. Armats amb el SmurfoMix i amb la inesperada ajuda de Gargamel, els Barrufets viuran una emocionant i dinàmica experiència plena d’exploració, plataformes i combats intensos.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content