Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Hollow Knight: Silksong es farà esperar encara més

En un recent tuit, Matthew Griffin, responsable de màrqueting i publicació de Hollow Knight: Silksong a Team Cherry, ha informat els aficionats sobre la tan esperada continuació del joc indie aclamat per la crítica, Hollow Knight. Desafortunadament, el llançament de Hollow Knight: Silksong s’ha retardat respecte a la finestra inicialment planificada en la primera meitat de 2023. No obstant això, aquesta decisió s’ha pres per assegurar que el joc aconsegueixi el seu màxim potencial i oferir una experiència excepcional als jugadors.

El tuit de Griffin expressa l’emoció de l’equip pel progrés del joc i com ha crescut significativament des de la seva concepció. Hollow Knight: Silksong ha evolucionat clarament en un projecte substancial, la qual cosa ha portat els desenvolupadors a prendre més temps per perfeccionar cada aspecte del joc.

“Volem prendre el temps per fer el joc el millor possible”, assegura Griffin als fans, destacant el compromís de Team Cherry a l’hora de lliurar una experiència de joc polida i immersiva. Donant-se més temps de desenvolupament, l’equip pretén afinar el món complex de Silksong perquè estigui a l’altura dels alts estàndards marcats pel seu predecessor.

Una seqüela molt esperada

El Hollow Knight original, llançat el 2017, va rebre grans crítiques positives pel seu estil artístic, la jugabilitat desafiadora i la narrativa atmosfèrica. Els fans han esperat amb impaciència la continuació, que promet expandir-se en l’univers estimat i presentar nous personatges, localitzacions i mecàniques.

Encara que el retard pugui ser decebedor per als fans, és crucial recordar que la decisió beneficia en última instància la qualitat del joc. El compromís de Team Cherry en crear una experiència excepcional demostra la seva dedicació. Així com el respecte cap a la comunitat apassionada que els ha donat suport al llarg dels anys.

Tot i que no s’han revelat detalls específics sobre la nova finestra de llançament en el tuit, Griffin ha insinuat que hi haurà més actualitzacions i informació a mesura que s’acosti el llançament del joc. Aquesta afirmació suggereix que Team Cherry mantindrà els fans informats durant les etapes finals del desenvolupament, oferint informació sobre el progrés i les característiques que els jugadors podran trobar a Silksong.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.