Nintendo

Biomutant arribarà finalment a Nintendo Switch

Actualització: El joc arribarà en físic el 30 de novembre segons indica la web oficial.

Després del seu llançament a altres plataformes el 2021, els fans de Biomutant ara tindran l’oportunitat de jugar a aquesta aventura a Nintendo Switch.

Desenvolupat per Experiment 101 i publicat per THQ Nordic, Biomutant és un joc d’acció i aventura amb un món obert, on els jugadors poden crear i personalitzar el seu propi personatge mutant. El joc ofereix una gran varietat d’armes i habilitats, així com la possibilitat de viatjar per la terra, l’aire i el mar.

Amb la seva jugabilitat i la seva estètica impressionants, Biomutant ha captivat els jugadors des del seu llançament inicial. La seva arribada a Nintendo Switch, una de les plataformes més populars del mercat, promet oferir als jugadors una experiència de joc portàtil més que destacable.

Per desgràcia, encara no s’ha confirmat la data de llançament, tot i que s’espera que sigui aviat, i amb una edició en físic.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content