Ordinador Xbox

Planet of Lana arribarà a PC, Xbox i Game Pass el 23 de maig

Thunderful i Wishfully han anunciat el llançament del seu esperat joc d’aventures i puzles, Planet of Lana. El joc estarà disponible per a Xbox Series X|S, Xbox One i PC a través de Steam i la botiga de Windows, el 23 de maig. També estarà disponible des del primer dia per als subscriptors de Xbox Game Pass.

Planet of Lana és conegut pel seu estil artístic impressionant. Així com la banda sonora del compositor nominat al D.I.C.E. i BAFTA Takeshi Furukawa, i les mecàniques basades en la companyia.

Detalls del joc

Amb una ambientació en un món alienígena, el joc segueix a Lana i el seu company animal Mui en una missió de rescat per salvar la germana de Lana. El joc presenta una història que porta als jugadors en un viatge a través de paisatges naturals, mentre construeixen una relació personal entre Lana i Mui.

Planet of Lana té plataformes arriscades, puzles engrescadors i seqüències de sigil tens. El joc està construït al voltant de la mecànica de companyia que connecta Lana i Mui. Requerint que els jugadors treballin junts per resoldre puzles i evitar els perills que s’estenen davant. Els jugadors ensopegaran amb criatures estranyes i màquines perilloses mentre es mouen a través de boscos exuberants, coves misterioses i paisatges desèrtics àrids.

El director de Wishfully, Adam Stjärnljus, va expressar la seva emoció pel llançament del joc: “Estem molt contents de poder revelar que Planet of Lana arriba a PC i Xbox el 23 de maig. Gràcies a tothom que ha mostrat tant d’amor i suport pel nostre joc durant els últims anys. No podem esperar que arribis al món màgic que hem treballat tant per crear i experimentis aquesta aventura per a vosaltres mateixos”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Game Pass anuncia la segona tanda de jocs de maig - Nou Joc

    03/05/2023

    […] Planet of Lana arribarà a PC, Xbox i Game Pass el 23 de maig […]

Els comentaris estan tancats.