Nintendo

Five Nights at Freddy’s: Security Breach arribarà en físic a Nintendo Switch

Five Nights at Freddy’s: Security Breach arribarà en físic a Nintendo Switch

Five Nights at Freddy’s: Security Breach, el popular joc d’horror per a tota la família que ha captivat a milions de jugadors a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Series X, arribarà en format físic a Nintendo Switch en edició normal i col·leccionista l’11 de juliol gràcies a Maximum Games.

En aquest joc, els jugadors controlaran a Gregory, un nen atrapat en el Mega Pizzaplex de Freddy Fazbear durant la nit. Per sobreviure, Gregory haurà de fer front als personatges reinventats de Five Nights at Freddy, com Glamrock Chica, Roxanne Wolf, Montgomery Gator i Vanessa, la guàrdia de seguretat del Pizzaplex, i a noves i horribles amenaces.

Per escapar dels seus perseguidors, els jugadors podran accedir a les càmeres de seguretat per inspeccionar l’entorn i planificar la seva ruta, i també podran distreure els enemics amb botes de pintura i joguines. A més, el Mega Pizzaplex de Freddy Fazbear oferirà diverses atraccions per als visitants, com minigolf, circuit de carreres, boles i més.

L’edició col·leccionista de Five Nights at Freddy’s: Security Breach inclourà un joc físic complet per a Switch, una caixa de Mega Pizzaplex col·leccionable, una fulla d’adhesius exclusiva, un SteelBook exclusiu, un peluix reversible de 30 cm del DayCare Attendant, un conjunt de pins dels peluixos col·leccionables, un imant Mr. Hippo i una figura exclusiva de Vanny. Més informació a la pàgina web de Tesura Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.