Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Bish Bash Bots arribarà a PC, PlayStation, Xbox i Switch el 2023

Bish Bash Bots, un joc cooperatiu de Firestoke i Catastrophic_Overload, que combina elements de defensa de torres i lluita, està previst que sigui llançat a PC, PlayStation, Xbox i Switch el 2023. El joc permet jugar d’1 a 4 jugadors localment o en línia, i ofereix una aventura caricaturesca on un equip d’herois improbables lluita contra robots rebels per salvar el món.

Amb 8 biomes i 32 nivells, Bish Bash Bots introdueix diversos perills com ara torres que se sobreescalfen al bioma del volcà i plantes mutants a la selva envaïda. El joc s’allunya de les mecàniques tradicionals de defensa de torres, introduint constantment noves mecàniques de joc i mantenint els jugadors en constant moviment. Els jugadors poden construir torres millorables, desbloquejar aparells i enfrontar-se a robots amb grans martells. Els robots únics es poden empènyer, empènyer fort i fins i tot fer-los caure per forats, afegint elements estratègics a la jugabilitat.

James Letherby, cofundador de Catastrophic_Overload, es va mostrar entusiasmat per Bish Bash Bots, destacant l’expansió de l’estudi al 3D i al multijugador en línia, així com el llançament del joc en múltiples plataformes. Paul Farley, CEO de Firestoke, va elogiar la col·laboració amb Catastrophic_Overload i la seva capacitat per oferir una experiència fresca i innovadora dins del gènere de la defensa de torres. El joc està programat per ser llançat a l’estiu tardor de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content