Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Bish Bash Bots arribarà a PC, PlayStation, Xbox i Switch el 2023

Bish Bash Bots, un joc cooperatiu de Firestoke i Catastrophic_Overload, que combina elements de defensa de torres i lluita, està previst que sigui llançat a PC, PlayStation, Xbox i Switch el 2023. El joc permet jugar d’1 a 4 jugadors localment o en línia, i ofereix una aventura caricaturesca on un equip d’herois improbables lluita contra robots rebels per salvar el món.

Amb 8 biomes i 32 nivells, Bish Bash Bots introdueix diversos perills com ara torres que se sobreescalfen al bioma del volcà i plantes mutants a la selva envaïda. El joc s’allunya de les mecàniques tradicionals de defensa de torres, introduint constantment noves mecàniques de joc i mantenint els jugadors en constant moviment. Els jugadors poden construir torres millorables, desbloquejar aparells i enfrontar-se a robots amb grans martells. Els robots únics es poden empènyer, empènyer fort i fins i tot fer-los caure per forats, afegint elements estratègics a la jugabilitat.

James Letherby, cofundador de Catastrophic_Overload, es va mostrar entusiasmat per Bish Bash Bots, destacant l’expansió de l’estudi al 3D i al multijugador en línia, així com el llançament del joc en múltiples plataformes. Paul Farley, CEO de Firestoke, va elogiar la col·laboració amb Catastrophic_Overload i la seva capacitat per oferir una experiència fresca i innovadora dins del gènere de la defensa de torres. El joc està programat per ser llançat a l’estiu tardor de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.