Nintendo

Tadeo Jones Craziest and Madness Edition arribarà en format físic

Tadeo Jones Craziest and Madness Edition arribarà en format físic

Selecta Play, en col·laboració amb Gammera Nest, ha anunciat que el seu joc d’aventures d’acció, Tadeo Jones Craziest and Madness Edition, no només estarà disponible en format digital, sinó que també es llançarà en una edició en caixa. El joc estarà disponible a nivell mundial per a Nintendo Switch el 7 de juliol de 2023.

Tadeo Jones Craziest and Madness Edition convida els jugadors a embarcar-se en una emocionant aventura global, aprofundint en els orígens d’una misteriosa maledicció alliberada accidentalment per Tadeu. Els jugadors s’uniran a Tadeu, juntament amb els seus companys, en un viatge per ciutats plenes de vida, resolent trencaclosques complexos, enfrontant-se a adversaris excèntrics i reconstruint el passat per descobrir els secrets de la Taula Maragda.

Característiques principals:

  1. Explora 14 localitzacions impressionants inspirades en la pel·lícula, com ara Veracruz, Chicago, París i el Caire.
  2. Controla quatre personatges únics cadascun amb habilitats especials per ajudar a desxifrar el misteri.
  3. Participa en emocionants salts de plataforma, escala estructures imponents, reconstrueix artefactes històrics, navega aigües infestades de piranyes i enfronta’t a adversaris astuts que intentaran obstaculitzar el teu progrés.
  4. Descobreix trencaclosques ocults i embarca’t en missions emocionants, recollint tresors valuosos i pinzells en cada nivell.
  5. Enfronta’t a quatre desafiant bosses, cadascuna en escenaris emblemàtics recreats de la pel·lícula.
  6. Obtén coneixements sobre diferents cultures descobrint relíquies amagades al llarg del joc, i no oblidis aconseguir un segell record de cada país que visitis.
  7. Gaudeix de divertides tires còmiques disperses per tot el joc, que proporcionen claus subtils i al·lusions juganeres a la pel·lícula.

Tadeo Jones Craziest and Madness Edition estarà disponible tant en edició en caixa, com en descàrrega digital per a Nintendo Switch el 7 de juliol.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.