Ordinador

SRG Studios presenta el seu nou joc: Champion Shift

SRG Studios presenta el seu nou joc: Champion Shift

SRG Studios ha presentat el primer tràiler del seu proper joc, Champion Shift, un roguelike d’acció cooperatiu ambientat en un món futurista on els jugadors assumeixen el paper de llegendaris mites amb la capacitat de transformar-se en diversos vehicles.

A Champion Shift, els jugadors han d’enfrontar-se a The Dominion, una corporació determinada a aconseguir la dominació global. Uns artefactes antics han atorgat a The Dominion el poder de convocar i capturar llegendaris Champions amb l’objectiu d’apoderar-se de les seves habilitats. No obstant això, Sun Wukong i els altres Champions capturats han assolit alliberar-se i han desaparegut pels carrers. Ara, equipats amb la capacitat de transformar-se en vehicles, els jugadors hauran de lluitar per arribar al cor de The Dominion per desmantellar-la des de l’interior.

Els aspectes a destacar inclouen l’opció de desbloquejar campions llegendaris com Sun Wukong, Atena i Gilgamesh. El joc ofereix controls senzills amb atacs automàtics per defecte i la capacitat de mirar manualment. Els jugadors hauran de fer front a enemics que posaran a prova el seu estil de joc i estratègia. La capacitat de canviar entre les formes de vehicle i campió proporciona estils de joc diferenciats, cadascun amb les seves pròpies forces i debilitats. A més, hi ha centenars d’habilitats i avantatges per triar i crear la partida perfecta. Champion Shift permet jugar en solitari o en cooperatiu, amb fins a quatre jugadors.

Champion Shift ja està disponible per afegir-lo a la llista de desitjos a Steam i té previst el seu llançament més endavant aquest any.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.